Winactie BAK: gepersonaliseerd boekjuweel

Ik hou van de sfeer die bij het aftellen naar Kerst en Nieuwjaar hoort. Samen aftellen met Emmy’s Boekenadventskalender vind ik dan ook erg leuk. Het leek me dan ook een tof idee om dit jaar ook een prijs te sponsoren en daardoor maak je vandaag kans op een gepersonaliseerd boekjuweel.

Dit zijn enkele van de boekjuweeltjes die ik eerder al maakte …

De winnaar of winares van deze wedstrijd mag me enkele tips geven zodat ik een gepersonaliseerd exemplaar voor hem/haar kan maken.

Je lievelingskleur, of je er wel/niet je naam in verwerkt wil zien, enkele van je interesses, ..

Wil je kans maken? Dan hoef je alleen maar de volgende stappen te volgen.

1. Volg me via Bloglovin, mail, Facebook, Twitter of Instagram (laat me ook even weten onder welke naam je dit doet).

2. Vertel me in een reactie met welk zelfgemaakt cadeau mensen jou het meest gelukkig kunnen maken.

Edit: Ik vergat nog te melden dat je deze winactie loopt tot en met 25 december. De winnaar wordt op mijn blog en op Zon en Maan bekend gemaakt.

9 gedachten over “Winactie BAK: gepersonaliseerd boekjuweel”

 1. OMG! Dit is het enige wat ooit heel graag heb willen hebben! Ik hou zo van je knutsels! Eerlijk gezegd krijg ik het liefst zelfgemaakte cadeautjes en mijn vriendinnen weten dat ook. Ik heb een vriendin en die gaf me voor m’n 14de verjaardag een klein schilderijtje die ze zelf had gemaakt en die heb ik nog steeds op mijn kast staan. En voor m’n 16de verjaardag maakte ze een kussen waar ze de cover van Shatter Me van Tahereh Mafi (m’n favoriete boek) op had getekend. Ze zijn echt mijn twee meest favoriete cadeaus die ik ook gehad heb.

 2. Hoi
  Ik doe graag mee voor een vriendin van mij 🙂
  Mensen kunnen mij het meest gelukkig maken met een gave boekenlegger of een leuk boek 🙂
  Groetjes Lisette

 3. Ik vind je sieraden prachtig! Kleurrijk maar niet té opvallend. De mooiste cadeaus zijn de zelfgemaakte, een bon voor een dagje weg of een homemade bakmix. Met die laatste veraste ik mijn beste vriendin vorig jaar, we hebben een heerlijke gezellige baksessie gehad!
  Mijn lievelingskleuren zijn trouwens blauw, paars en turquoise en de beste boeken zijn die van de lunar chronicles en harry potter. Ik volg je op Bloglovin

 4. Een zelfgemaakte boekenlegger vind ik heel leuk. Ik kreeg bij een boekenswap een snoeppot cadeau met een geëtste tekst erop, vind ik onbetaalbaar.
  Ik volgde je al op facebook en instagram.

 5. Wauw dit is zooo gaaf gemaakt! Zelf ben ik altijd wel blij met zelfgemaakte cadeaus. Zo heb ik onlangs voor mijn zusje en al haar vriendinnen gepersonaliseerde mokken gemaakt. Zelf maakt het mij niet uit wat ik krijg, zolang je er maar je best voor gedaan heb.

 6. oooeeeh super tof het zelfgemaakte cadeautje waar je mij blij mee kan maken zijn dingen zoals een booksleeve een kaars of wat dan ook als het zelfgemaakt is betekend het dat er liefde in is gestoken en dat het met positieve kracht geladen is en dus sws al super gaaf is

 7. Oh wat leuk, ik doe graag mee!<3
  Ik volg je op (volgens mij) alle social media kanalen. Behalve facebook, aangezien ik deze niet voor mijn blog gebruik 🙂

  Waar mensen mij blij mee kunnen maken? Eigenlijk alles wat ze zelf maken. Ik vind het zo fijn dat het een persoonlijk cadeau is waar tijd in is gestoken. Zo heb ik van een vriendinnetje ooit een theepot gekregen helemaal beplakt met theezakjes, servetten en knoopjes die uit de pot lopen (denk dat je wel weet welke ik bedoel), heb ik heel wat gebeide knuffeltjes gekregen en DIY's van vriendinnen. Zo super leuk, leuker dan een gekocht cadeautje.

  Fijne dag vandaag!

 8. Zelfgemaakte interieurartikelen of sieraden vind ik altijd heel leuk. Ik volg via Bloglovin’ en Instagram (naam is hetzelfde als hier). Ik hou van de kleuren zilver, grijs, zwart, roze en wit.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.