Tikkertje! Maar dan met boeken

Een jaar geleden (nu ja, ietsje meer) leek het me een leuk idee om het spel Tikkertje in een boekige-versie te gieten. Blijkbaar ben ik een sentimenteel iemand en haal ik een aantal dingen terug uit mijn jeugdjaren. Eerst het Vriendenboekje in een boekige editie én vervolgens een van de spelletjes die we op school speelden tijdens de pauze.

Het plan was dat een persoon eerst boekentips gaf aan de persoon die hem aantikte en vervolgens zelf iemand aantikte en ook die persoon enkele boeken aanraadde. Het leek me een toffe manier om zowel meerdere bloggers én boeken te leren kennen.

Uiteraard begon ik zelf als eerste

en tikte ik Emmy van Zon en Maan aan. Ik heb tot nu toe haar getipte boek nog niet gelezen maar The girl of fire and thorns van Rae Carson staat wel op mijn lijstje met boeken die ik nog wil gaan lezen. Een tijdje terug zag ik ook dat Emmy enkele delen van de Kate Daniels-serie op de kop kon tikken die ik haar had aangeraden. Nu maar hopen dat zij die reeks even leuk vind als ik.

van Emmy schoof Tikkertje met boeken door naar Jaike

die vervolgens Annabel van het leven van een Boekenworm aantikte

nadien was Melissa aan de beurt

dan Kwante

en Inge

toen ontdekte ik een nieuwe blog vermits ik Dorky and Dutch zelf nog niet kende

en nog eentje toen Travel By Book aan de beurt was. Blijkbaar verdween hier ook de nederlandstalige titel.

Vervolgens tikte zij Raquel aan en toen viel het jammer genoeg stil. Ik vraag me trouwens af hoe Tikkertje met boeken in het Spaans zou klinken.

Dus nu wilde ik even aan jullie vragen of jullie het leuk zouden vinden mocht deze rubriek terug worden opgestart? Ik kan natuurlijk opnieuw iemand aantikken en alles weer in gang zetten. 😉 Als je mee wil doen mag je me dat uiteraard laten weten.

10 gedachten over “Tikkertje! Maar dan met boeken”

  1. Dat was heel leuk om al die suggesties te lezen. Spijtig dat het stil ligt. Misschien via een andere blogger opnieuw beginnen?

    1. Dat was inderdaad mijn plan maar ik wilde even polsen of er interesse voor was. Tot nu toe reageert iedereen positief dus ik vermoed dat er binnenkort opnieuw iemand wordt aangetikt. 😉

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.