Raaf in de Spotlight #12

Een hele tijd geleden viel het me plots op dat er vrij veel boeken verschenen met een raaf op de cover. Geen paniek, ik heb heus geen raaf-fixatie of zo. Het toeval wilde gewoon dat ik op vrij korte tijd enkele boeken in handen had waar deze vogel een belangrijke rol speelde in de illustratie die het boek sierde.

Ondertussen zijn we alweer aan de 12de editie toe van Raaf in de Spotlight. Gek genoeg blijf ik er steeds maar nieuwe ontdekken die ik hier nog niet met jullie deelde. De ene nog mooier dan de andere.

3 gedachten over “Raaf in de Spotlight #12”

  1. En dan nog vergeten: Edgar Allan Poe – Het complete proza deel I. Er zijn wel meerdere boeken van deze heer die vaak met een raaf worden afgebeeld…

    1. De boeken van Edgar Allan Poe komen inderdaad vaak voor in deze lijstjes. Ik probeer ze een beetje te spreiden zodat het niet teveel hetzelfde wordt. 🙂

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.