Screenshots tonen aan dat … #4

… ik een licht stalkerig trekje heb? Dat is waarschijnlijk jullie eerste gedacht tijdens het bekijken van sommige van deze screenshots. Nu denk ik wel dat ik dat kan ontkennen maar ik begrijp ergens wel dat dat jullie reactie zou zijn. Het zijn trouwens ook grotendeels screenshots van tweets en reacties die je in dit lijstje kan terugvinden en elk van hen toont iets aan …

De eerste keer dat ik een blogpost vol met screenshots samenstelde vond ik het heel leuk om al die grappige én vaak herkenbare stukjes opnieuw te lezen. Af en toe maak ik al glimlachend een screenshot én beetje bij beetje groeit die verzameling aan. Gelukkig leken jullie het zelf ook leuk te vinden dus komen er vandaag opnieuw enkele aan bod. Sommige al wat ouder dan de andere.

In ieder geval, screenshots tonen aan dat …

de Facebook-testjes soms de mist in gaan. Hoe kan ik nu geloven dat ik naar Hogwarts mag wanneer ze me een postkaart sturen ipv een brief.

Er nog iemand goed is in het bedenken van redenen om de Harry Potter films te herbekijken. Al telt dit uiteraard wel echt als een geldige reden.

de nieuwe invulling van Emmy’s Blog in de Spots me dit jaar helemaal gelukkig maakte.

Esmee waarschijnlijk wel met me mee wil wanneer ik weer eens bloed moet laten trekken én er eindelijk wel een Eric Northman – lookalike bij het labo werkt

Ik echt wel Marcia’s FAVORIETE droid ben. Ik sta immers helemaal bovenaan haar lijstje. 🙂

  mijn slechte geheugen deze reactie vergeten was tegen de High Tea. Ik was nochtans echt van plan om een uitvoering van dat vreugdedansje te eisen. Verdorie toch!

Psst Marcia … ik kom zondag voor je supporteren. Misschien kan je dat vreugdedansje vlak voor je interview met Tad Williams doen. Het is maar een ideetje hé. 😉

de extra steun van Eline jammer genoeg geen effect hebben, één gigantische spoiler bereikte me immers al voor ik het seizoen kon bekijken.

 je in de reacties op iemand anders zijn blog kan afspreken maar je de blogger zelf dan wel ook moet meenemen. 😉

  mijn humor er nog steeds niet op vooruit gegaan is vermits ik hier enorm om moest lachen.

Ok, hier kwam ik zelfs bijna niet meer bij.

ik héél af en toe wel in een vakje pas.

niet alle ouders hun kinderen moeten verwittigen dat ze geen drugs mogen kopen. Soms zijn boeken even verslavend

ik niet de enige ben die in oude gebouwen een verborgen bibliotheek verwacht.

ik de ochtend na het Eurovisiesong festival totaal niet kon volgen waarom Esmee dit op Twitter deelde. Sorry Esmee!

ik amazing ben (Bloggen is af en toe ontzettend goed voor je zelfvertrouwen. 😉 )

J.K.Rowling haar groot aantal volgers soms ook gewoon aanspreekt om iemand te helpen die zijn laptop én dus ook zijn thesis is kwijtgespeeld.

de  wereld om zeep is. Nu ja,  als zelfs smartphones geen HP-referenties aan kunnen waar moet het dan naartoe met de wereld?

Ik me nog geen zorgen moet maken over mijn hersenen.

Ebooks soms om de één of andere reden duurder zijn dan een fysiek boek.

  Ik nog steeds heel goed ben in het bedenken van excuses. Jammer genoeg trapt de weegschaal er niet in

Auteurs elkaar steunen

het maar goed is dat ik Social Media (op instagram na) enkel thuis lees. Anders zou ik gniffelend op de bus/tram/trein zitten.

Boekbloggers elkaar ook steunen. Door en door

Hopelijk vinden jullie deze rubriek nog steeds leuk want er staan hier nog een aantal screenshots te wachten voor een volgende post.

9 gedachten over “Screenshots tonen aan dat … #4”

  1. Ik hou van deze posts! Echt! Vandaag is een slechte dag zowel in mijn hoofd als in mijn lijf en deze post tovert echt een lach op mijn gezicht!

    Alohomora voor mijn mondhoekjes dus ga vooral door met deze artikelen!

    1. Dat vind ik nu eens een geweldig compliment. Zo leuk om te horen. Grappig eigenlijk hé hoe dan iets kleins als een blogpost (of tweet of iets dergelijks) je toch weer aan het lachen kan krijgen.

  2. Ik lees deze blogpost nu pas :O ik loop echt weken achter op bloglovin.. maarre: nu heb ik dus geen vreugdedansje voor je gedaan 🙁 hopelijk bij de volgende ontmoeting – die we maar heel snel moeten inplannen!!

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.