Blogger Lovin #22

blogger-lovinAf en toe probeer ik mits deze rubriek een aantal blogposts én medebloggers in de spotlight te zetten. De ene keer is dat omdat ze me aan het lachen brachten, de andere keer omdat ze me aan het denken zetten en soms gewoon omdat ze zo mooi geschreven zijn of ik me ergens helemaal in herken, … Eén ding is zeker, elk van hen wisten ze mijn aandacht te trekken en daarom wil ik ze ook even bij jullie onder de aandacht brengen.

Huh, is het al zolang geleden sinds mijn laatste Bloggerlovin? Ik vind hier in mijn mapje nog blogposts terug van eind juli. Het lijstje zal dus waarschijnlijk weer vrij lang worden maar ik probeer het zo beknopt én overzichtelijk mogelijk voor te schotelen:

Zoveel liefde voor:

De Beauty and the Beast-plank van Sas, het mooie gezellige interieur van Michelle, de grappige uitspraken van Johanna’s dochter, een terugblik op de leuke Bookish Summer Swap van Emmy, Annemieke die een carrière als fictieve gids heeft gemist, de prachtige natuurfoto’s van Michele, de terugkerende post van Melissa waarin ze toont wat ze las/leest/gaat lezen, Kwante die voor de derde keer Secret Santa organiseert.

“Cheer up, child. It’ll turn out all right in the end. You’ll see.”
Even binnenkijken
Kinderpraat
De Bookish Summer Swap was echt heel erg leuk
TTT #108 – Books that feature characters that go on a trip
Eerste herfstbeelden
WWW Wednesdays
Secret Santa 3.0 – Laatste week, je schrijft je hier in!

Op stap:

Van achter mijn laptop ging ik met enkele bloggers mee op reis naar Middelburg, de prachtige bibliotheek van Kopenhagen, Castlefest én een heuse rondtrip door Noord-Amerika.

Dagboek: Dagje Middelburg en Domburg
Ik bezocht de bibliotheek van Kopenhagen
Castlefest
Roadtrip door Noord-Amerika

Interessant:

Een tag waarbij je korte antwoorden geeft (een heuse uitdaging dus indien ik hem ooit zelf wil doen), de originele leesuitdaging waar Annemieke aan mee deed, Marcia’s stukje over seksualiteit in het YA-genre, Joany’s concept van een boekenclub op Instagram, een hervulbare inktvulling (als ze die nu ook nog eens met paarse inkt zouden hebben hé), een nieuwsbrief met boekentips van Kelly en deze wijze raad die ik tegenkwam op MissBliss.

Kort maar krachtig Tag
The reading Quest – I want to be a Mage
Let’s read about sex : seksualiteit in het Young Adult genre
Instagram als boekenclub
Onverwachte boeken & penstore.nl : New in
Schrijf je in op #nevernotreading, en ontvang mijn beste boekentips in je mailbox
Relativeer, maar minimaliseer niet

Persoonlijk:

#50books: wat doe je met boeken die je zijn aangeraden en je vindt er geen moer aan?
Ik heb een lees- en blogdip en dit artikel is het (nutteloze) gevolgd
Lezen dankzij je ouders; een bedankje aan mijn lezende moeder
Reading With Merijn – The First Year
Lilith is een introverte moeder (en jij misschien ook)

Creatief & Culinair:

Charlotte maakte iets wat ik zelf ook al een hele tijd zou willen maken/krijgen, Emmy verkoopt fandom zeepjes en ik vind het nog steeds vreemd dat die van Dean niet naar benzine en olie ruikt. Madelon maakte deze mooie paardenfoto’s en Lieke liet zich tijdens de blogtour inspireren door Vogelvrij, Kathleen vond een handige oplossing om niet telkens opnieuw dezelfde vraag te moeten beantwoorden én Joany deelde tenslotte ook nog deze leuke printable.

Diep in de zee
Decoratieve Boekige Zeepjes
Ik deed weer eens een fotoshoot
Spellslinger Blogtour: Bullet Journal layout gebaseerd op het boek Vogelvrij
Laatste maand, laatste dag
#30Daysofreadathon; Gratis printable boekgerelateerd ‘Tea Topics’

Herkenning alom:

Ook Vivian hecht veel waarde aan vriendschap in de blogcommunity, Sas begrijpt dan weer niet goed (net als ik soms) waarom iedereen steeds zo snel is met het uitspreken van zijn/haar mening. Ook Emmy is niet van alle boekengoodies fan én Vivian deelde een post over het maken van een boekendatabank terwijl ik daar zelf mee bezig was. Net als Joany ga ik mijn Goodreads challenge van dit jaar niet halen en Madelon deelde haar update van de Reading Bingo Challenge waar ik zelf ook aan mee doe. Ik moet binnenkort nog eens een update delen.

Blog like a boss: de waarde van bloggerlove
Omdat iedereen overal maar een mening over moet hebben
Boekengoodies waar ik minder om sta te springen
Een boekendatabase maken: Waarom en hoe?
Ik ga mijn Goodreads goal niet halen en daar ben ik trots op
Reading Bingo Challenge 2017 : Update #3

Lijstjes:

Joany’s bedenkingen tijdens het lezen, Vanessa die hopelijk niet echt denkt dat ze een slechte blogger is, geluksmomentjes, een terugblik op de boeken die Annemieke drie jaar geleden erg leuk vond, blogposts die Fieke leuk vond, van die zaken waar ik vaak zelf ook niets van snap, Lieke’s lijstje bevat al twee boeken die ook op mijn wenslijst terug te vinden zijn, Joany doet een vergelijkende notitieboekjes-studie, Talitha gaat aan het biechten, Valerie deelt enkele van haar favoriete boekige webshops, Talitha durft zich ook wel eens ergeren én Annelies weet me elke week opnieuw enkele boekennieuwtjes voor te schotelen die anders aan me voorbij zouden gaan.

85 dingen die ik dacht tijdens Syndroom van J.Sharpe
10 redenen waarom ik een slechte blogger ben
Monthly Blessings #4
Books I loved in 2014
Linkjesliefde
Dingen die ik niet begrijp
  Nieuwe Harry Potter boeken waar ik naar uit kijk!
Top 5: notitieboekjes voor bullet journaling
Ik moet eerlijk bekennen dat …
De allerleukste online bookish-shops!
Dingen die me abnormaal hard irriteren
Tussen de regels

7 gedachten over “Blogger Lovin #22”

  1. Wat veel leuke blogs weer! Het is dat ik al zo achterloop in mijn Bloglovin lijst, anders was ik wel eens rond gaan neuzen! Super lief dat je mij noemde en het mooie compliment, dankje!

  2. Wat lief dat je me hebt genoemd en vooral dat je mijn paardenfoto’s zo waardeert <3 Binnenkort gaan er nog heel wat volgen maar dan van een heel bijzonder paardje, hihi.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.