Gelezen in oktober 2017

Ook de afgelopen maand was ik meer bezig met bloggen en rusten dan met lezen. Toch las ik ook de voorbije weken weer enkele boeken. Een jeugdboek, een Young Adult, een boek dat ik vroeger voor school moest lezen én nu nog eens opnieuw las (Joepie! dat is een extra puntje van de Verbeelding Book Challenge), een eigen ongelezen boek (dat is dan weer goed om dat aantal toch een klein beetje te laten zakken), nog een Young Adult boek én een kookboek.

Mijn recensie van Drakendal staat al online. Met deze cover zal het jullie waarschijnlijk niet verbazen dat ik het boek sowieso wilde lezen.

De cover van Zwartspreuk is dan weer minder spectaculair. Daar was het vooral de omschrijving die me aansprak. Of het me ook echt wist te overtuigen kom je donderdag te weten want dan verschijnt mijn recensie.

Ik herlas een boekje met twee korte verhalen van Willem Elschot en kon hierdoor nog een puntje van mijn leesuitdaging afvinken.

In de hoop mijn leesdip te doorbreken haalde ik een ongelezen boek van Kresley Cole (Pleasure of a Dark Prince) uit de boekenkast. Ontspannend en vermakelijk maar jammer genoeg geen wondermiddel om hardnekkige leesdipjes weg te jagen.

Vervolgens dook ik opnieuw in de recensieboeken. Eerst door Bevroren nacht, het slotdeel uit de Sneeuw als as-trilogie van Sara Raasch. Het eerste boek uit deze reeks vond ik tof, het tweede sprak me minder aan. Of de ontknoping me wel kon fascineren komen jullie binnenkort te weten.

Ook mijn recensie van Heerlijk Simpel moet nog verschijnen. Ik kan jullie wel alvast verklappen dat er heel veel memo-briefjes tussen het boek plakten nadat ik het een eerste keer doorbladerde en alle recepten die ik wilde bereiden had gemarkeerd.

Cijfertjes:

Goodreads: 88
Aantal gelezen boeken: 6
Eigen boeken: 2
Aantal gelezen pagina’s: 1964 p.

8 gedachten over “Gelezen in oktober 2017”

 1. Je hebt weer een behoorlijk aantal boeken gelezen! Zoveel boeken lezen in een maand haal ik tegenwoordig niet meer met school & stage. Zwartspreuk lijkt me best een leuk boek. En Drakendal heeft inderdaad een prachtige cover!

  1. Door de combinatie van zowel school als stage zal er inderdaad niet veel leestijd overblijven. Hopelijk komt daar na je stage weer verandering in zodat je wat vaker kan wegduiken in een boek.

 2. Benieuwd wat je van het laatste Sneeuw als As deel vond. Ik vond het eerste deel ook leuk, had veel problemen met het tweede en de derde viel uiteindelijk mee.

  1. Ik heb daarstraks mijn recensie uitgeschreven. Als ik me niet vergis verschijnt ze op 7/11. Bij de eerste twee delen kwamen onze meningen vrijwel overeen, ik vermoed dat dit bij het laatste deel ook zo is.

 3. Ik heb Drakendal al een tijdje liggen, in het Engels, en ben er ook een tijdje terug in begonnen maar kwam er niet helemaal doorheen.. Mischien dat ik ’t binnenkort nog een keer probeer!

 4. Goed gelezen! Die cover van Drakendal is zo mooi! Vooral met die kleuren en dan dan open boek…
  Ik las in oktober iets van 9 boeken geloof ik, het zal niet veel schelen

  1. Dan heb je weer mooi wat kunnen lezen de afgelopen maand. Binnenkort weer even naar de bibliotheek voor een nieuwe stapel leesvoer vermoed ik. Ik vind het altijd leuk om die stapels bij je te zien verschijnen.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.