Right here, right now #17

righthererightnowEen tijd terug zag ik bij Chantalia een blogpost verschijnen waarin ze haar volgers liet weten waar ze dat moment mee bezig was. Nu ja, het is ondertussen al een hele poos geleden, ondertussen kreeg de blog van Chantal met Hoofdstuk 12 zelfs een nieuwe naam.

Het is echter door die ene blogpost waarin ze haar volgers ondermeer liet weten welk boek ze las en welke serie ze volgde dat ik zin kreeg om zelf iets gelijkaardigs te doen. Het leek me dan ook een leuk idee om jullie af en toe te tonen waar ik mee bezig ben.

Boek:
As old as time – Liz Braswell

Film:
In de cinema Valerian, thuis Beauty and the Beast

Serie:
Game of Thrones … nu weer wachten op het volgende seizoen. Nog héél lang wachten. Gelukkig komt in september eindelijk het 12de seizoen van Supernatural in de winkelrekken terecht want dat heb ik dus nog steeds niet kunnen zien.

Muziek:
Origin of Symmetry van Muse, Box of Secrets van Blood Red Shoes en de soundtracks van Beauty and the Beast en Fantastic Beasts and Where to Find them.

Menu:
Deze week beantwoorde manlief de vraag “Wat wil je nog eens eten?” niet met “Iets lekkers!” maar met Loze vinken met wortel/erwtjes en Braadworst met rode kool. Verder zit er ook een Witloofgratin met zalm en puree en een Salade met parmaham, peer, rucola en pecannoten op het menu. Die salade was echt wel noodzakelijk als tegengewicht. Anders leek het wel alsof het plots weer winter was.

Aanwinst:
Een speciale Funko-editie van Luna en dit super leuke notitieboek met de Marauders Map. Het zijn niet allemaal Harry Potter-spulletjes hoor ik kocht immers ook de Bluray van Beauty and the Beast

Recentst gelezen blogpost:

Recentst ingeplande blogpost:
Een nieuwe tag én dit keer eentje waarin geluk centraal staat. Oh en ook een nieuw lijstje. Ik ben niet 100% zeker welke van deze twee ik het laatst heb ingepland.

Recentst toegevoegd aan mijn ‘deze wil ik lezen’-lijst:
Enkele boeken die nog moeten uitkomen: Rijk van Stormen van Sarah J.Maas, Rechtvaardig vermoord van J.D.Robb, Zwart Spreuk van Claudia Gray, … Maar ook Wintersong – het boek met de prachtige cover dat ik een tijdje terug kocht bij Donner in Rotterdam.

Recentst creatieve project
Een hele hoop kaartjes en verder veel projectjes-in-wording zoals een nieuwe DIY en een Hufflepuff-sjaal in wording (tot nu toe kocht ik enkel de perfecte wol dus het gaat nog wel even duren 😉 )

 

 

Leuk:
De boekenkast reorganiseren, tot mijn verbazing toch nog Luna te pakken krijgen, veel inspiratie hebben, lieve reacties bij de enquete over mijn blog, ontdekken dat ik Kwante’s verjaardags-wedstrijd gewonnen heb, …

Gekregen:
Een bladwijzer van één van mijn zomer-pennevriendinnen, een plantje van mijn tante en een geweldig compliment toen iemand dacht dat ik nog in aanmerking kwam voor de <24 – jarigen korting. Ha, die laatste doet me nog steeds glimlachen. 🙂

Uitkijken naar:
Ik keek ontzettend uit naar mijn meest recente Amazon-bestelling. Op de “19 years later” dag bestelde ik immers iets waar ik een hele poos over aan het twijfelen was. De bestelling kwam echter al aan vooraleer deze blogpost verscheen.  Waar ik NOG meer naar uitkijk is de geboorte van mijn metekindje. Daar ben ik al een hele poos naar aan het aftellen.

Minder leuk:
Weinig energie, averechts lichaam, me niet op het lezen kunnen concentreren, een orchidee die zijn bloemen begint te verliezen, dat het ’s avonds veel sneller donker wordt én dat bijkomen me veel beter afgaat als afvallen, dat ik serieus last kreeg van mijn suiker tijdens een eerste yoga-las, dat de zon zich telkens verstopt zodra ik foto’s wil maken, wanneer je anderhalf uur heen én anderhalf uur terug op de bus zit maar al na vijf minuten lezen super misselijk bent en het dus moet opgeven… Het is niet omdat ik er voor kies om me op het positieve te focussen dat er geen minder leuke zaken voorvallen natuurlijk.

Ontdekt:
Rotterdam (een klein stukje alleszins), Donner, een nieuw koekjes-recept met pindakaas en chocolade maar ook dat ik stilletjes aan weer alvast moet nadenken over een Kerstkaarten-ontwerp.

11 gedachten over “Right here, right now #17”

  1. Ik las het daarstraks op je blog. Dikke boeken vind ik niet erg, kleine lettertjes daarentegen … dat is eigenlijk de reden waarom ik nog niet begonnen ben in het vijfde boek van Diana Gabaldon’s Outlander-serie. Ok én ook een beetje omdat verschillende fans het vanaf dan bergafwaarts vinden gaan.

  1. Stom eigenlijk hé. Dan kan je bijvoorbeeld twee weken lang heel braaf zijn én als je dan nadien eens een keer zondigt dan is het effect alweer ongedaan. Niet echt motiverend.

 1. Dat het ’s avonds eerder donker wordt, begint ook al op mijn humeur te werken. Ik hoop niet dat er een winterdipje in aantocht is 🙁 super leuk dat je Luna nog te pakken hebt gekregen trouwens!

  1. Bizar eigenlijk hé, hoe snel dat effect heeft op hoe je je voelt. Ik kom stilletjes aan in de ‘ik kan niet langer negeren dat het herfst wordt’-fase terecht. Niet meer kunnen weggaan zonder regenjas, de capri leggins moeten omwisselen met lange. Oh ja, en de vliegenmepper die plots een spinnenmepper wordt omdat ik niet snel genoeg ben om ze te op een andere manier te vangen.

  1. Dan zijn we alvast met twee aan het duimen. Misschien gaat het dan ook dubbel zo snel gebeuren. 🙂 Het artikel verschijnt komende vrijdag als ik me niet vergis.

  1. Dankjewel Sas! Voor jou ook een fijn weekend. Ik zag daarnet dat je wat nieuw leesvoer hebt kunnen scoren dus dat klinkt al vast erg leuk.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.