Hip Hip Hoera! Een verjaardags-enquete

Vandaag bestaat mijn blog exact 11 jaar. Eerder dit jaar organiseerde ik voor het eerst een Vragen Staat Vrij. Tja, met sommige zaken loop ik nu eenmaal een beetje achter. Zo deed ik ook nog nooit een enquete op mijn blog en vermits ik eigenlijk wel heel nieuwsgierig ben naar jullie persoonlijke mening over Zwartraafje besloot ik dat vandaag daar de perfecte gelegenheid voor was.

Jullie hebben misschien al wel gemerkt dat ik niet iemand ben van grote veranderingen. Zowel qua lay-out als de manier waarop ik te werk ga qua bloggen ben ik iemand die het best te omschrijven valt als een gewoontedier. Mezelf verbeteren wil ik uiteraard wel blijven doen en daar kan ik jullie hulp bij gebruiken.

Ik zou het dan ook super leuk/lief/geweldig/… van jullie vinden mocht je even de tijd nemen om deze vragen te beantwoorden. De resultaten wil ik in de toekomst natuurlijk graag met jullie delen.

Oh ja, mocht ik iets over het hoofd hebben gezien tijdens het samenstellen van mijn allereerste enquete dan mag je me dat uiteraard laten weten.

24 gedachten over “Hip Hip Hoera! Een verjaardags-enquete”

  1. Bedankt Evi! Kon jij bij de meerkeuze-vragen meerdere antwoorden aanvinken? Ik hoorde net van iemand dat het bij haar niet lukte.

   1. Bij sommige vragen kon ik dat inderdaad ook niet, maar had er niet echt verder bij stilgestaan dat ik misschien meerdere antwoorden kon/mocht aanvinken

    1. Dat kan geen kwaad hoor. Ik ging er vanuit dat men sowieso meerdere opties kon aanvinken maar blijkbaar moest ik daarvoor nog iets aanpassen bij de instellingen. Ondertussen zou het in orde moeten zijn.

 1. Klopt het dat ik bij welke artikelen vind je leuk/niet leuk etc. maar 1 dingetje aan kan vinken? Zo ja, vul ik ‘m straks in. Misschien is het de bedoeling dat je meerdere aan kan vinken, dus ik wacht je antwoord ff af!

  1. Hey Lisa, ik heb het even nagekeken en volgens de enquete staat het nog steeds op multiple choice. Het is echter mijn allereerste enquete dus
   misschien moet ik nog iets anders aanvinken om meerdere antwoorden mogelijk te maken. Het was inderdaad wel mijn bedoeling dat je er meerdere kan selecteren.

  2. Ik ben duidelijk een beginneling. Gelukkig kon Fieke me helpen waardoor je ondertussen volop meerdere vakjes kan aanvinken. 🙂

 2. Ook ingevuld!
  Al 11 jaar, wauw!
  Bij de enquête kan je inderdaad maar één optie aanvinken, je moet niet voor multiple choice klikken maar iets van checkbox of zo. Dat herinner ik me nog van toen ik enkele jaren geleden een enquête deed. Er staat er bij mij ook eentje op de planning binnenkort, je leert daar heel wat mee bij over je lezers…

  1. Dankjewel Fieke! Dat bleek inderdaad de oplossing te zijn. Ik heb weer wat bijgeleerd dankzij jou. Hopelijk leer ik binnenkort ook nog wat bij over hoe mensen mijn blog ervaren. Ik ben daar heel nieuwsgierig naar.

  1. Dankjewel Annemieke! Eigenlijk wel grappig dat ik ondertussen elf jaar blog maar de eerste jaren zonder contact met eventuele lezers. Al een geluk dat dat nu helemaal anders is én ik dankzij het bloggen lieve mensen leer kennen.

  1. Dankjewel Annelies! In tweevoud zelfs. Ik probeer om niet elke dag naar die enquete te gaan kijken maar dit weekend ga ik zeker al eens een keer zien wat voor antwoorden -en suggesties er zijn binnengekomen.

 3. Veel te laat, maar laten we maar even doen alsof je verjaardagswensen, net zoals nieuwjaarswensen, nog tot een maand erna mag blijven geven 😉 Gelukkige 11e blogverjaardag!!
  Ga je enquête meteen eens invullen!

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.