Raaf in de Spotlight #10

Een hele tijd geleden viel het me plots op dat er vrij veel boeken verschenen met een raaf op de cover. Geen paniek, ik heb heus geen raaf-fixatie of zo. Het toeval wilde gewoon dat ik op vrij korte tijd enkele boeken in handen had waar deze vogel een belangrijke rol speelde in de illustratie die het boek sierde.

Ondertussen zijn we al de tiende editie van deze terugkerende Raaf in de Spotlight toe. Er blijven er steeds maar nieuwe bijkomen terwijl ik nog niet eens alle eerder bij elkaar gesprokkelde covers met jullie heb kunnen delen.

Het ziet er dus naar uit dat deze rubriek nog wat langer mag doorlopen.

2 gedachten over “Raaf in de Spotlight #10”

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.