Raaf in de Spotlight #9

raaf-in-de-spotlightEen hele tijd geleden viel het me plots op dat er vrij veel boeken verschenen met een raaf op de cover. Geen paniek, ik heb heus geen raaf-fixatie of zo. Het toeval wilde gewoon dat ik op vrij korte tijd enkele boeken in handen had waar deze vogel een belangrijke rol speelde in de illustratie die het boek sierde.

In acht eerdere posts deelde ik al een aantal van deze boeken met jullie. Stilletjes aan werd het echter weer tijd om voor de negende keer de spotlight nog eens op die raven te richten.

3 gedachten over “Raaf in de Spotlight #9”

    1. Ik blijf het opvallend vinden hoeveel raven-covers ik tegenkom. Al zijn het in ongeveer 80% van de gevallen wel telkens fantasyboeken.
      In dat genre zijn raafjes blijkbaar nogal populair. ๐Ÿ™‚

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.