Foto-update #90

Sinds ik deze foto-update door een drukkere blog-planning slechts tweewekelijks post, staat er hier doorgaans een heel aantal foto’s op jullie te wachten. Ook de voorbije twee weken heb ik weer wat foto’s voor jullie verzameld. Hopelijk vinden jullie het leuk om te zien wat ik naast lezen nog allemaal uitsteek.

Ik maakte nog eens frangipane klaar. De echtgenoot is geen chocoladefan maar wel van frangipane en ander amandelgebak.

Dit maakt me nog steeds ontzettend blij. Dankzij mijn twee nieuwe Funko’s klopt dit plaatje eindelijk.

Definitie van een chanceke à la Zwartraafje = je ziet toevallig (terwijl je op je nichtje wacht die aan het rondkijken is) een kleedje hangen dat serieus is afgeprijsd. Vervolgens blijkt het ook nog eens te passen en betaal je het met de punten die op je klantenkaart staan. Gratis jurkje = gelukkig raafje.

Bah, van die regen en koude wind krijg ik dode vingers (en ja, ik draag handschoenen). Gelukkig blijft het beperkt tot vingers en tenen en verander ik niet helemaal in een White Walker.

Samen met mijn tante en twee vriendinnen van haar mocht ik mee naar het Hobbysalon in Antwerpen. Gelukkig zijn de nieuwe aanwinsten erg compact en passen ze zonder een reorganisatie in de knutselkast. Dat boekenbedeltje is superleuk want je kan het echt openen.

Ik was echt zo gelukkig toen het zonnetje zich eindelijk nog eens liet zien. Dat was meteen ook het moment om een zonnige salade én fruitsla te maken.

Dankzij die zonnestralen komen de poezen én katers van de buren terug wat vaker op bezoek. Om tegelijkertijd drie tuinen te bewaken vanop het dak van ons tuinhuisje of …

de tuintafel als zonnebank te gebruiken.

Blijkbaar mag je geen gebruik maken van de Hogwarts Owlery wanneer je er geen student bent. Dan maar op de traditionele Muggle-manier met een beetje compenserende Washi-tape. Yep, ik stuurde een briefje én kaart naar één van mijn favoriete auteurs. Want waarom ook niet.

Volgens mij dacht de echtgenoot ook ‘Want waarom ook niet‘. We hebben immers sinds zondagavond plots een aquarium in huis. Ik heb de visjes meteen omgedoopt tot Weasleys en Blacks. Nu maar hopen dat ze beter met elkaar overweg kunnen dan de Montagues en Capulets.

Blijkbaar heb ik de laatste tijd extra veel geluk wanneer het op koopjes aankomt. Toen ik maandag naar Antwerpen ging besloot ik bij een Fashion Outlet Store binnen te gaan terwijl ik op de tram moest wachten. Blijkbaar waren de jurkjes daar 12€ per stuk en liep er een 2+1 actie. Misschien is al dat koopjes geluk compensatie voor het feit dat ik me al maanden belabberd voel. Wat er de reden ook voor is ik ben blij met mijn nieuwe aanwinsten.

Dat was echter niet het leukste gedeelte van die dag. Ik had in Antwerpen immers met Annelies van Boekboetiek afgesproken en het was echt super tof om eens een keer uitgebreid met haar te kunnen praten. Ik werd ook heerlijk in de watten gelegd met dit leuke pakket. Bovendien kon ik bij Fnac ook nog eens het laatste exemplaar van de Deluxe Edition Soundtrack van Belle en het Beest op de kop tikken. Absoluut een top-dag én dat bijpraten is zeker voor herhaling vatbaar.

5 gedachten over “Foto-update #90”

  1. Dat was echt een super lieve en lekkere verrassing. Als ik ooit chocolade-advies nodig heb dan weet ik bij wie ik moet zijn. 🙂

 1. Oh je Harry Potter funko’s. Kwijl haha. Wel balen van je vingers zeg. Hopelijk word het nu weer zo warm dat je er geen last meer van gaat hebben. Maarja Maart roert zijn staart en April heeft een eigen wil he. 😉

  1. Oh, nu ken ik ineens jullie uitdrukkingen ook. Ik weet niet of men het in heel België zegt maar hier in onze regio
   hebben we het over Maartse buien en Aprilse grillen. Die uitdrukkingen kloppen ook wel echt want beide maanden
   kunnen heel wispelturig zijn.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.