Right here right now #15

righthererightnowEen tijd terug zag ik bij Chantalia een blogpost verschijnen waarin ze haar volgers liet weten waar ze dat moment mee bezig was. Nu ja, het is ondertussen al een hele poos geleden, ondertussen kreeg de blog van Chantal met Hoofdstuk 12 zelfs een nieuwe naam.

Het is echter door die ene blogpost waarin ze haar volgers ondermeer liet weten welk boek ze las en welke serie ze volgde dat ik zin kreeg om zelf iets gelijkaardigs te doen. Het leek me dan ook een leuk idee om jullie af en toe te tonen waar ik mee bezig ben.

Boek

Vermoorde getuige van J.D.Robb. Ik was echt super blij toen dat boek hier aankwam want ik vreesde even dat de serie niet meer verder vertaald zou worden en zoals je misschien al eerder merkte aan mijn recensies … ik ben helemaal gek van de Eve Dallas-reeks.

Film

Mijn schoonzusje werd voor haar verjaardag getrakteerd op een cinema dagje. Oorspronkelijk waren we van plan om Passengers te gaan zien maar jammer genoeg werd die niet meer gedraaid in de namiddag. Daardoor kwamen we bij haar plan B oftewel La La Land terecht. Pas toen we terug op weg naar huis waren heb ik gezegd dat ik daar zelf niet snel naar zou kijken vermits ik geen fan ben van musicals. Eigenlijk mag ik haar dus dankbaar wezen want ik vond het echt een heel mooie film. De soundtrack, het acteerwerk, gewoon al het feit dat ze er in slagen om me van het verhaal te laten genieten zonder dat ik gek word van het gezang, …

Serie

Er liggen hier nog heel wat series te wachten tot ik ze kan bekijken maar ik moet heel eerlijk toegeven dat het er de laatste tijd niet van lijkt te komen én dat ik bovendien vooral veel zin heb om Supernatural opnieuw te zien in plaats van verder te gaan met het tweede seizoen van Outlander of te beginnen aan mijn Charmed-box. De laatste aflevering die ik bekeek was de vierde aflevering van het 1ste seizoen van Emerald City

Muziek

De laatste tijd lijk ik Skunk Anansie, Royal Blood en Muse af te wisselen.

Menu

Deze week aten we een Salade met peer, rucola en brie maar er verscheen ondermeer ook een vegetarische ovenschotel met tomaat en mozzarella, Burrito’s en Tagliatelli met zalm, spinazie en kruidenkaas op tafel.

Aanwinst

Nieuwe Chai thee. Ik was fan van de Indian Chai van Twinnings maar jammer genoeg is die uit het aanbod gehaald. Het is trouwens niet de eerste keer dat ik dat voor heb met een product dat ik lekker of goed vind. Onlangs nam ik dus een doosje Yogi thee mee en ik hoop dat die even lekker is om te verwerken in een Chai Latte.

Recentst gelezen blogpost

Zo gebruik ik mijn notitieboekjes – een van de blogposts op Joany’s nieuwe blog Stationerdy.

Recentst ingeplande blogpost

Eerder deze week was ik volop bezig met het samenstellen van een mediakit. Na tien jaar bloggen leek het me daar stilletjes aan wel eens tijd voor.

Recentst toegevoegde boek aan mijn TBR

Ik bestelde eind januari enkele boeken bij Amazon en The Book Depository. Het laatste boek dat toekwam was dit vervolgdeel uit de Fever-reeks van Karen Marie Moning

Recentst creatieve project

Dit is een beetje een probleem. Ik ben namelijk bezig aan projectjes die ik pas kan tonen wanneer ik tante ben geworden en de kersverse ouders hun cadeautjes hebben gekregen. Die projecten moeten dus nog even geheim blijven. Morgen verschijnt er echter wel een nieuwe DIY dus dat is het meest recente afgewerkte projectje. Nog eventjes geduld dus want ook dat ga ik nog niet verklappen. Al kan je hier wel alvast een deel van het benodigde knutselmateriaal zien.

Waar zijn jullie momenteel mee bezig?

4 gedachten over “Right here right now #15”

    1. Tot nu toe vond ik de serie best wel ok. Toch weer een net iets andere benadering dus dat is sowieso al leuk.

    1. Ik hoor hen echt graag bezig. Het duet dat Skin ooit met Pavarotti zong doet me nog steeds kippenvel krijgen. Die heeft echt een fantastische stem hé. Een echte dagboek-post heb ik niet maar dankzij deze blogpost én de Foto-updates kan ik jullie toch af en toe laten zien wat ik nog doe behalve lezen.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.