Gelezen in december 2016

Wat lezen betreft eindigt 2016 voor mij persoonlijk in mineur. Ik zei reeds eerder dat ik last had van een leesdip. Pijnklachten zorgen er voor dat ik me maar moeilijk kan concentreren op lezen. Hierdoor duurt het veel langer vooraleer ik een boek uit heb én soms lukt het gewoon helemaal niet. Waarop ik vervolgens probeer om mijn gedachten op andere manieren te verzetten terwijl ik het lezen best wel mis. Echt, ik vind niet dat ik een bepaald aantal boeken moet gelezen hebben, maar ik merk vooral deze maand dat ik het ontzettend mis om te kunnen wegduiken in een boek en tegelijkertijd alles om me heen buiten te sluiten.

Deze boeken las ik de afgelopen weken:

Een fakkel tegen het duister – Sabaa Tahir

Stil van jou – Sophie Jackson

Kiss of a demon king – Kresley Cole

Kus me dan – Rachel Gibson

Ik hoop echt dat er binnenkort verandering in komt want mijn TBR blijft natuurlijk wel groeien. Ah ja, sommige kringloopvondsten kan je nu eenmaal niet laten liggen én als men om wenslijstjes vraagt met de feestdagen dan belanden daar bij mij automatisch ‘enkele’ titels van boeken op.

Update Challenges:

Goodreads: 140/130
Hebban: 100/100
Aantal gelezen boeken in december: 4
Eigen boeken: 1
Aantal pagina’s in december: 1433p.
Aantal pagina’s 2016: 50 170p.

6 gedachten over “Gelezen in december 2016”

  1. Aaah, ‘Stil van jou’ en ‘Een fakkel tegen het duister’ lijken me zo gaaf! Voor mij kwam mijn leeslust eigenlijk pas weer een beetje op gang in december.

    Hoop dat je een fijne jaarwisseling hebt gehad Liesbet en de allerbeste wensen voor 2017!!!

    1. Bedankt lieve Joany! Ik heb alvast een eerste boek uit en het jaar is nog maar één dag oud. Hopelijk is dat alvast een goede stap vooruit om van die leesdip verlost te geraken. 😉

  2. Vier boeken is inderdaad niet veel voor jou doen, maar het feit dat je niet kunt genieten van het lezen is vervelender. Hopelijk brengt 2017 verbetering!
    In je post staat onderaan bij the stats gelezen in november maar je bedoelt december volgens mij.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.