Mijn wensen voor jullie …

Massa’s! Zo leek het alleszins. In werkelijkheid schreef ik ‘slechts’ 52 kerstkaarten maar tijdens het schrijven (ja, ik ben nog steeds ouderwets en schrijf kaartjes met pen of fineliner) leken het er plots veel meer. Toch zijn het er nog lang niet voldoende. Liefst van al zou ik jullie immers allemaal een kaartje toesturen. Maar dat lijkt me niet helemaal haalbaar.

Zo zou ik om dit te kunnen verwezenlijken al nu meteen mijn kerstkaarten voor volgend jaar moeten knutselen én ik vind september eigenlijk wél vroeg genoeg. 😉 Daarnaast loop ik ongetwijfeld een ontstoken polsgewricht op wanneer ik voor ieder van jullie een persoonlijke wens wil uitschrijven. Ik zou in stalker-modus moeten schakelen om jullie adressen te achterhalen én dan heb ik het nog niet eens over het feit dat ik een sponsor moet zoeken voor al de nodige postzegels.

Dan maar dit compromis in de vorm van een digitale kaart (lees: een foto van een zelfgemaakte kaart) én mijn beste wensen voor jullie allemaal.

Ik wens jullie
het allermooiste voor 2017
en de goesting
om er onvermoeibaar
naar op zoek
te gaan.

Verder wens ik jullie ook met veel plezier het volgende toe:

– leuke boek-ontdekkingen
– vervolgdelen die niet lang op zich laten wachten
– dat de release van Beauty & the Beast plots twee maanden naar voren wordt geschoven *
– nooit geen reeksen meer waar men halverwege stopt met de vertaling
– uren leesplezier
– het ontdekken van de doorgang naar je eigen verborgen bibliotheek (die uiteraard minstens even groot is dan die van Belle) *
– magische werelden om in weg te duiken
– heerlijke personages om mee mee te leven
– geen series meer met niet-matchende covers
– online en/of offline vrienden waar je mee kan fangirlen
– een onbeperkt boekenbudget *
– voor iedereen een Time-turner zodat we alle boeken kunnen lezen die we willen lezen *
– …

Ik hoop vooral dat jullie een mooi jaar tegemoet gaan en er volop van kunnen genieten.

* = Hey, niemand heeft gezegd dat het realistische wensen moeten zijn hé.

13 gedachten over “Mijn wensen voor jullie …”

  1. Liefst van al, Liesbet, had ik jou ook graag een ècht kaartje gestuurd, echt echt waar. Ik doe dat ook graag met name, echte kaartjes schrijven, veel persoonlijker en veel leuker. Ik ben blij dat ik jou in 2016 mocht leren kennen en blijf hier dan ook in 2017 graag komen. M’n wensen voor jou: dat het een jaar mag zijn met alles wat jou geliefd, gezond en gelukkig maakt.

    1. Misschien moeten we eens per mail adressen uitwisselen dan kunnen we met de volgende feestdagen elkaar op de traditionele manier onze beste wensen overbrengen. Deze lieve wens is echter even welkom hoor. 😉

  2. Wat een leuk artikel. Ik wens je een fijn, gezellig, gezond, gelukkig en een liefdevol nieuw jaar toe. dat als je wensen en dromen maar mogen uitkomen<3 Ik blijf je dit jaar gewoon weer gezellig volgen.

  3. Wat een mooie wensen voor 2017! Ik wens jou ook een jaar vol geluk, liefde, gezondheid, mooie boeken en toffe blogposts. Dat we elkaar in het nieuwe jaar nog maar vaak online en offline tegen mogen komen 😀

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.