2016 in lijstjes: Favoriete Fantasy-boeken

Ik hou ervan om aan het begin van een nieuw jaar terug te blikken naar wat achter me ligt. Tja, ondanks de uitspraak die zegt dat je in het heden moet leven, vind ik het nu eenmaal leuk om af en toe ook eens om te kijken. Januari is op Zwartraafje dan ook traditioneel een maand vol lijstjes én cijfertjes. Dit keer toon ik jullie graag mijn favoriete fantasyboeken die ik in 2016 las.

Oh ja, in dit lijstje komen verschillende subgenres van fantasyboeken voor. Van Paranormal romance en scifi-boeken tot Urban en YA-fantasy.

Blood Kiss – J.R.Ward

Universal Alien – Gini Koch

Zilveren zicht – Anne Bishop

Immortals after Dark – reeks van Kresley Cole

Op de grens – Ilona Andrews

Rode Koningin – Victoria Aveyard

Rood – Pierce Brown

Erfgenaam van vuur – Sarah J.Maas

Ziel van ijzer – Patricia Briggs (Mercy Thompson #3)

Tienduizend hemels boven jou – Claudia Gray

The Beast – J.R.Ward – The Black Dagger Brotherhood #14

Magic Burns – Ilona Andrews – Kate Daniels #2

Het zwarte hart – Stephanie Garber

De invasie van de Tearling – Erika Johansen

Grijze ogen – Anne Bishop

5 gedachten over “2016 in lijstjes: Favoriete Fantasy-boeken”

    1. Leuk dat het in twee richtingen werkt. Ik ontdek via jou immers ook steeds meer paranormal romance boeken. 😉

  1. Ooh, dit soort lijstjes vind ik vet handig. Bedankt voor het delen, ik ga hem even tussen mijn bladwijzers zetten, zodat ik er nog eens naar terug kan gaan, wanneer ik nieuwe boeken nodig heb. Ik heb “rode koning” en “rood” al thuis liggen, dus dat belooft alleen maar goeds 😀

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.