Raaf in de Spotlight #8

raaf-in-de-spotlightEen hele tijd geleden viel het me plots op dat er vrij veel boeken verschenen met een raaf op de cover. Geen paniek, ik heb heus geen raaf-fixatie of zo. Het toeval wilde gewoon dat ik op vrij korte tijd enkele boeken in handen had waar deze vogel een belangrijke rol speelde in de illustratie die het boek sierde.

In zeven eerdere posts deelde ik al een aantal van deze boeken met jullie. Stilletjes aan werd het echter weer tijd om voor de achtste keer de spotlight nog eens op die raven te richten.

 rits-thegirlfromthewell

rits-mink

rits-shadesofdarkness

rits-demageoftrelian

rits-darkest-dawn

rits-whattheblackbirdsaid

rits-quoththeraven

rits-explodingmangoes

rits-thehouseismine

rits-alias-raven

Een gedachte over “Raaf in de Spotlight #8”

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.