Aanwinsten oktober 2016

aanwinstenJa hoor, ook oktober is weer voorbij gevlogen alsof het niets is. Deze week was ik me nog aan het amuseren met het vullen en versieren van Halloween-snoepzakjes én als het zo snel blijft verlopen kan ik binnenkort meteen weer de kerstversiering bovenhalen. Mijn kerstkaartjes heb ik zelfs al gemaakt – maar als je er een 50-tal nodig hebt kan je daar natuurlijk best tijdig aan beginnen. Wat ik de afgelopen maand ook deed was een aantal nieuwe boeken in huis halen. Kijk maar even mee naar mijn aanwinsten van de afgelopen maand.

kookboekenoktober2016

Zowel ‘Snelle klassiekers met een twist’ van Brenda Hoff als ‘Keukenkastje’ van Eve O’Sullivan en Rosie Reynolds mocht ik recenseren. Dat betekende meteen ook dat ik weer enkele recepten kon uitproberen.

youngandawesome

Daarnaast kreeg ik een pakketje toegestuurd van Young & Awesome met daarin zowel ‘Sterrenstof’ van Krystal Sutherland als ‘The Jewel’ van Amy Ewing.

recensieboekenoktober2016

Verder mocht ik ook Het zwarte hart’ van Stephanie Garber, Heksenhoeve’ van An Janssens en Dans met mij’ van Jojo Moyes ontvangen.

eigenaanwinstenoktober2016

Zelf zorgde ik ook nog voor een mooie bijdrage aan mijn boekencollectie. Zo kocht ik ‘Heksen’ van Roald Dahl voor een erg mooie prijs en kon ik Epinona van Marc de Bel niet laten liggen toen ik de hardcover in de kringloopwinkel zag liggen voor slechts 2€.

Tenslotte werd er ook nog een bestelling geplaatst bij Amazon. Eigenlijk deed ik dat in de eerste plaats omdat de film Hocus Pocus bij ons niet meer te bestellen was. Maar daar bleef het dus niet bij vermits ik ook deel 3-5 uit de Kate Daniels-serie van Ilona Andrews bestelde en Defy the Dawn, het 14de boek uit de Midnight Breed-series van Lara Adrian.

Met de Boekenbeurs (november) en het Boekenfestijn (december) in het vooruitzicht zal ik jullie de komende maanden waarschijnlijk opnieuw ‘enkele’ nieuwe aanwinsten kunnen tonen.

4 gedachten over “Aanwinsten oktober 2016”

  1. Haha ‘enkele’. 😉

    Mooie aanwinsten. Ik ben aan de ene kant nog steeds wat benieuwd naar the Jewel en toch ga ik hem niet kopen. Ik ben heel bang dat ik daar heel erg teleurgesteld in ga worden gezien het veel word vergeleken met de Selectie. En die is nou echt niet mijn ding.

    1. Ik heb zelf de Selectie nog niet gelezen maar het verhaal is niet op een wedstrijd of verkiezing gebaseerd. Eigenlijk vond ik het persoonlijk eerder wat weg hebben van The Chemical Garden trilogie van Lauren DeStefano.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.