Telegram-recensies #2

prent-typewriter-bloggen-schrijvenJullie weten al dat ik niet elk gelezen boek recenseer. Vroeger deed ik dat wel maar dan hield ik geen plek meer over in mijn blogplanning voor andere blogposts. Ik hou nu eenmaal van variatie. Toch laat ik jullie ook af en toe weten wat ik van die andere boeken vond. Die Korte Recensies waren uiteraard al korter maar deze Telegram-editie … Laat me het er maar op houden dat jullie in deze blogpost zullen merken dat ik ook héél erg bondig kan zijn. 😉

levenendoodstepheniemeyer

Twilight Jubileumeditie / Leven en dood
Waarom? Ik wacht nog steeds Midnight Sun

Laat me nooit meer los – Maya Banks
Veel blabla – veel herhaling – bijna in slaap gevallen

universal-alien

Universal Alien – Gini Koch
Niet samen te vatten zonder spoilers – de Queen of de Plottwists doet het weer

Once in a Lifetime – Jill Shalvis
Lucky Harbor #9 – luchtig – ontspannend – vaak hilarisch – en toch ook wel romantisch

bloodkiss

Blood Kiss – J.R.Ward
Eerste deel uit spin-off serie – nog steeds geweldig leesvoer

Depravity + Deceit + Devastation
Lees wat hervertellingen dat verzacht het wachten … Niet dus! Ik wil Beauty & the Beast zien.

Traliedieren – Patty Scholten
Oeps! Lig jij nog steeds in de boekenkast. Snel lezen – nu niet meer.

Habibi

Habibi – Craig Thompson
Eerste Graphic Novel – helemaal verkocht – blijkbaar is het toch iets voor me

Bestseller babe – Holly McQueen
Bah! – ik dacht even dat ik chicklit ontgroeid was – het ligt toch echt aan dit boek én niet aan mij

thenightbeat

The Night Beat – Gini Koch
Cadeau van superlieve vriendin – helemaal anders als de Alien-serie – wel even geweldig

4 gedachten over “Telegram-recensies #2”

  1. Ik zit zo’n beetje met hetzelfde probleem. Want ik heb een blogpauze gehouden en toen mijn recensies gewoon bijgehouden. Alleen zit ik nu met recensies van begin augustus terwijl we oktober zijn. En de lijst van gelezen boeken blijft gewoon niet stilstaan… Interessante boeken trouwens, van veel boeken had ik nog nooit gehoord

    1. Ik vond het ook een beet moeilijk vermits ik naast recensies ook graag andere boekgerelateerde blogposts wil kunnen delen. Op deze manier krijgt toch elk boek een beetje aandacht en hou ik genoeg ruimte in mijn planning vrij.

  2. Ik vond Twilight – Leven en Dood echt een onnodige toevoeging aan het Twilight universum en een enorme tijdverspilling. Ik vraag me nog altijd af waarom ik dit boek eigenlijk gelezen heb XD

    1. Dat gevoel riep het boek bij mij ook op. Ik had echt véél liever gehad dat na al die jaren toch Midnight Sun gepubliceerd zou worden.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.