Gelezen in september

gelezeninseptemberNaar goede gewoonte sluit ik de maand af met een overzicht van de boeken die ik kocht en kreeg. De nieuwe maand start ik dan weer met een terugblik op de boeken die ik de afgelopen maand las. Eigenlijk heb ik nooit het gevoel dat ik voldoende naar mijn zin heb kunnen lezen. Mijn TBR blijft dan ook maar groeien. Ik besloot echter wel mee te doen aan Joany’s SeptSequelMaand.

Begin september maakte ik dan ook deze foto van boeken die ik graag wilde lezen voor oktober van start ging.

septsequelmaandEigenlijk kon ik uiteindelijk nog vrij veel van deze boeken lezen.

Alien Separation – Gini Koch
Magic Burns – Ilona Andrews
Voor altijd in mijn hart – Bella Andre
Carressed by ice – Nalini Singh
Karen Marie Moning – Faefever
Ademloos – Jennifer L.Armentrout
Geluk als besluit – Nora Roberts
The Beast – J.R.Ward

20160906_172749

Daarnaast las ik ook Phobos van Victor Dixen voor de Blogtour die werd georganiseerd door L&M Books.

Er werden ook enkele nieuwe kookboeken gelezen én vermits ik die ook echt LEES van begin tot einde verschijnen ze bij mij mee in mijn Goodreads- Challenge.

deliciously-ella-elke-dag

Elke Dag Deliciously Ella – Ella Miles

Super Food voor familie en vrienden – Jamie Oliver
In één pan – Blanche Vaughan
Delicious. Feel good food – Valli Little

Die eerste twee kookboeken zijn eigenlijk ook tweede delen. Ik heb echter zo’n vermoeden dat Joany geen kookboeken in gedachten had toen ze Sept Sequel Maand opstartte. 😉

54minuten

Ik las ook 54 minuten van Marieke Nijkamp en dat boek wist me helemaal te overrompelen.

De romantische miljonair – Jessica Clare

Lekker en snel voor elke dag  – Hemsley & Hemsley

Ondertussen zien ook mijn challenges er weer iets anders uit:

Goodreads: 109/130
Hebban: 79/100
Aantal gelezen boeken in september: 14
Eigen boeken: 3
Aantal pagina’s in september: 4971
Aantal pagina’s 2016: 40 764

8 gedachten over “Gelezen in september”

    1. Jammer genoeg ben ik uiteindelijk niet meer aan dat boek toegekomen. Ik hoop echt dat daar binnenkort verandering in komt.

  1. Weer veel gelezen!
    Wel grappig dat je kookboeken ook echt van voor tot achter leest; bij mij blijft het bij recepten opzoeken en die lezen. Al ga je op jouw manier misschien wel makkelijker nog meer recepten uitproberen; als de naam of de foto mij minder aanstaat, blader ik namelijk al snel eens door en wie weet wat ik wel niet mis… 🙂

    1. Bij recensieboeken vind ik dat ik ze echt helemaal moet lezen. Van inleiding tot register. Al ben ik stiekem wel fan van kookboeken zonder al te veel gefilosofeer en leefregels en zo. Toegankelijke kookboeken waardoor je niet het gevoel krijgt dat je slecht bezig bent én recepten waar je mee kan variëren spreken me dan weer wel ontzettend aan.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.