Fictionista #5

fictionistaJe wil niet weten hoelang het duurde vooraleer ik doorhad waarvoor de afkorting OOTD stond. Ik wil het waarschijnlijk zelf niet weten én ga me er dus ook het hoofd niet over breken. Laat me het maar voor alle gemak houden op ‘redelijk lang’. Dat ik totaal niet met mode bezig ben heeft er waarschijnlijk wel wat mee te maken.

Een eigen rubriek met OOTD’s is dus logischer wijze niet aan mij besteed. Maar een BOTD-rubriek is dan weer helemaal géén probleem. Soms past mijn leesvoer zelfs perfect bij de outfit die ik die dag uit de kast nam.

botd5a

botd5b

botd5c

botd5d

20160719_172139

6 gedachten over “Fictionista #5”

  1. Ik moet eerlijk bekennen dat ik zelf ook géén idee heb waar deze afkortingen voor staan. Wel leuk om te zien hoe je boeken zo goed passen bij je kleding, haha :)!

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.