Raaf in de spotlight #6

raaf-in-de-spotlightEen hele tijd geleden viel het me plots op dat er vrij veel boeken verschenen met een raaf op de cover. Geen paniek, ik heb heus geen raaf-fixatie of zo. Het toeval wilde gewoon dat ik op vrij korte tijd enkele boeken in handen had waar deze vogel een belangrijke rol speelde in de illustratie die het boek sierde.

In vijf eerdere posts deelde ik al een aantal van deze boeken met jullie. Stilletjes aan werd het echter weer tijd om voor de vijfde keer de spotlight nog eens op die raven te richten.

rits-verdrietishetdingmetveren

rits-theravensshadow

rits-theravensseal

rits-theravenspeaks

rits-theravenscrossing

rits-theravenkingofthecrows

rits-TheRavenKing

rits-theravenboysstiefvater

rits-therabbitandtheraven

rits-thecompletepoertryofedgarallenpoe

9 gedachten over “Raaf in de spotlight #6”

    1. Daar blijf ik zelf ook versteld van staan. Ik dacht dat ik na enkele van deze blogposts wel uitgeteld zou geraken, maar er staan nog steeds een deel covers te wachten om gedeeld te worden. De sobere covers zijn vaak nog het mooiste hé.

    1. Ik sta er zelf ook nog steeds van versteld. Ondertussen kwamen er al 60 covers aan bod en er staan er nog een heel deel klaar om gedeeld te worden. Al speel ik natuurlijk wel ‘een beetje’ vals door elk zwart gevleugeld dier als Zwartraafje te bestempelen. 😉

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.