Gelezen in juni 2016

gelezeninjuniDe afgelopen maand kon ik me maar vrij moeilijk concentreren tijdens het lezen. Alles leek me plots veel meer moeite te kosten waardoor ik dus uiteindelijk herviel in een oude gewoonte … fanfictie. Het lezen van fanfictie, want aan schrijven heb ik me nog niet gewaagd. Om de een of andere reden gingenen die korte verhalen tussendoor me beter af. Al helemaal doordat de meeste geschreven zijn volgens de ‘verstand op nu en ontspannen maar’-formule. Toch hoop ik dat ik me snel weer wat beter voel zodat ik me opnieuw volop op het lezen van boeken kan storten. Daar staan er hier immers nog steeds een heel aantal van op me te wachten.

gelezeninjuni2016a

The Sweet Scent of Blood – Suzanne McLeod – 400p.
Kom in mijn armen – Bella Andre – 348p.
Visions of Heat – Nalini Singh – 352p.
Meidoorn en Grim– Juliet Marillier – 433p.
Rode koningin – Victoria Aveyard – 415p.
Op zoek naar altijd – Jennifer Probst – 400p.

gelezeninjuni2016b

Eenzaam en extreem ver weg – Kate Ling – 271p.
Vriendinnenzomer – Meg Donohue – 286 p.
Met de stroom mee Een nieuwe koers – Robyn Carr – 414 p.

Tja, die laatste cover klopt dus niet. Ik ontdekte tijdens het lezen immers dat dit boek het zesde deel in de Virgin River-serie is. Al moest ik dat wel nakijken op Goodreads vermits er niets van is aangegeven op dit boek dat deel uitmaakt van Harper Collins Feelgoed Actie voor de zomer. Dan toch maar eerst even Een nieuwe koers lezen, want dat is het vijfde Virgin River-boek.

Ondertussen zien ook mijn challenges er weer iets anders uit:

Goodreads: 70/130
Hebban: 48/100 ?
Aantal gelezen boeken in juni: 9
Eigen boeken: 2
Geleende boeken: 1
Aantal pagina’s in juni: 3.319
Aantal pagina’s 2016: 24.941

3 gedachten over “Gelezen in juni 2016”

  1. Toch zeker nog een mooi aantal he. En we hebben allemaal wel eens van die maanden dat het wat minder is en iets anders ons meer trekt. 🙂 Komt vast in Juli weer goed. 😉

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.