Val voor mij – Jennifer L.Armentrout

valvoormijTitel: Val voor mij
Auteur: Jennifer L.Armentrout
Uitgeverij: Zomer & Keuning
Pagina’s: 332 p.
Prijs: 14,99€

“Roxy is al sinds haar vijftiende verliefd op Reece. Elf maanden geleden hadden ze een onenightstand, maar sindsdien lijkt een gezamenlijke toekomst onbereikbaarder dan ooit. ‘Gelukkig’ heeft Roxy wel wat anders aan haar hoofd. Zoals het feit dat ze beangstigende berichten ontvangt van een onbekende afzender. Hoewel, onbekend? Roxy denkt wel te weten wie het is. Maar Reece is daar niet zo zeker van. En als hij één ding weet, is het dan niemand Roxy ooit nog pijn mag doen. Ook hijzelf niet. Niet nogmaals.”

Mijn mening:

Ik had het boek al uitgelezen vooraleer ik bovenstaande flaptekst las en moet eerlijk toegeven dat het verhaal voor mij toch iets anders aanvoelde. Voor mij lag de nadruk immers op het verwerken van schuldgevoelens en het proces waarbij ze de gevoelens die ze koestert voor Reece een plaats probeert te geven. Het hele stalker-gegeven kwam daardoor pas op de laatste plaats. Het voelde voor mij persoonlijk niet aan als een onmisbaar onderdeel van het verhaal vermits dat zich vooral op de eerste twee aspecten lijkt te focussen.

Verder heb ik vooral dubbele gevoelens bij dit boek. Zo vond ik de verwijzingen naar Harry Potter en Supernatural erg leuk. Naarmate het verhaal vordert en ze steeds meer vreemde zaken in haar appartement ontdekt lijkt een bezoekje van Sam en Dean zelfs op zijn plaats. Ook het feit dat de liefde tussen Roxy en Reece niet uit het niets opduikt maar al even aan het sluimeren is vond ik een pluspunt. De modellen op de omslag? … Tja, die dan weer niet. So not Roxy.

Dat reeds bekende personages terugkeren is steeds leuk én het is ook iets dat vertrouwd aanvoelt bij de boeken van deze schrijfster. Zo komt de flamboyante en vooral exentrieke Katie die steeds opnieuw pijnlijk eerlijk is regelmatig langs in het verhaal.

Ik heb niets tegen de personages en vond het zelfs heel mooi hoe Roxy met Charlie omgaat maar ik leek iets te missen bij dit boek. Val voor mij leest erg vlot én het is super ontspannend leesvoer. Alleen leek ik nooit echt in het verhaal weg te zinken. Ik vrees dat ik me binnen enkele maanden niet meer zoveel van dit boek zal herinneren. Het is een leuk tussendoortje maar het boek springt naar mijn mening niet meteen naar voren tussen zijn soortgenoten.

2 gedachten over “Val voor mij – Jennifer L.Armentrout”

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.