Foto-update #69

fotoupdate1Sinds ik deze foto-update door een drukkere blog-planning slechts tweewekelijks post, staat er hier doorgaans een heel aantal foto’s op jullie te wachten. Ook de voorbije twee weken heb ik weer wat foto’s voor jullie verzameld. Hopelijk vinden jullie het leuk om te zien wat ik naast lezen nog allemaal uitsteek.

knutselmiddag

Een knutselmiddag hoorde daar alvast bij. Opnieuw met dezelfde vriendinnen. Vermits het deze keer bij één van hen doorging koos ik voor enkele kleinere zaken. Zo maakte ik een nieuwe lading sitekaartjes, kleurde ik enkele stempels in die ik later wil verwerken in kaarten en maakte ik met hetzelde doel ook enkele washi-tape rechthoekjes.

armen-vol-rozen-nora-roberts

In ons dorp werd ook een garageverkoop georganiseerd. Ieder jaar opnieuw heb ik daar een dubbel gevoel bij. Langs de ene kant wil ik er graag naar toe omdat ik mezelf steeds wijsmaak dat ik anders geweldige koopjes ga missen. Langs de andere kant vind ik het jammer dat de deelnemers door heel het dorp verspreid zijn. Op een rommelmarkt kan je immers even rustig rondslenteren maar hier is het fietsen – afstappen – fiets vastleggen – even kijken – en alles opnieuw herhalen in omgekeerde volgorde tot je bij de volgende deelnemer bent. Ik waagde me aan een poging en besloot vervolgens na enkele pogingen zonder buit terug te keren naar huis om vervolgens verder te lezen in mijn boek. Goede timing ook vermits het tegen dan plots ontzettend begon te regenen.

landalnoordbrabant

De afgelopen week gingen we voor een midweek naar een Landal park in Noord-Brabant. Die vijf dagen zijn het best samen te vatten als: slecht weer, vervelend virus met een slechte timing maar gelukkig ook leuk gezelschap, elke avond een Harry Potter-film en voldoende leesvoer. We hadden het geluk dat we een erg ruime en comfortabele vakantiewoning hadden – inclusief boekenrek! Jammer genoeg ben ik er tijdens onze twee korte uitstapjes niet in geslaagd om de magnetische bladwijzers van Blossom Books te vinden. Maar misschien komt daar binnenkort verandering in wanneer ik met mijn nichtje naar Breda ga.

destiny-binds-iris-carpe-libra

Bij thuiskomst lagen er enkele euke verrassingen op ons te wachten … Het boek dat ik bij Iris van Carpe Libra won. Het leuke gepersonaliseerde kaartje en de sticky bookmarks maakten het zelfs nog leuker.

attentiesapril2016

Een kaartje van mijn tante om ons Welkom thuis te wensen en gelukwensen van mijn schoonouders en onze vroegere buurvrouw. Toen we net gingen samenwonen was dat in een huurhuisje naast deze schat van een vrouw en haar echtgenoot. Ondertussen wonen we al tien jaar ergens anders (maar wel nog steeds in hetzelfde dorp) en plots stond ze aan de deur met een kaartje en deze orchidee om ons proficiat te wensen met onze huwelijksverjaardag.

pickwickvragen

Jammer genoeg vergeet ik nogal vaak om een foto te maken van de Pickwick-vragen. Ik zal ze snel even in het kort beantwoorden: 1.Ja – 2.Ik tel de treden van een trap / 3.Londen

De afgelopen twee weken was dat van die foto’s blijkbaar een algemeen probleem waardoor deze foto-update iets korter is als gewoonlijk. Eigenlijk maakte ik wel foto’s maar die zijn voor de Dagboekmaand, de nieuwe DIY, een nieuwe editie van Fictionista!, … Nog eventjes wachten dus en dan krijgen jullie deze ook te zien.

8 gedachten over “Foto-update #69”

  1. Theelabels met een spreuk (of vraag) vind ik ook zo geweldig. En als je ’t mij vraagt: ja, volmondig ja wat zo’n foto update betreft, om die andere interesses van jou hier mee te mogen ontdekken. Zo’n midweek Landal kan zeker eens goed doen en mèt boekenrek in jullie tijdelijke verblijf, joehoe! Wat een lieve buurvrouw ook, en alvast proficiat met jullie huwelijksverjaardag. (Ik blijf wel erg benieuwd naar je recensie van het boek van Nora Roberts 😉 )

  2. Zo lief van jullie buurvrouw! Zegt ook wel veel over hoe tof jullie als buren waren!
    Die theevraagjes zijn wel leuk; ik zou er bijna nog spijt van krijgen dat ik vooral losse thee drink 🙂

  3. Jammer dat er een virus toe sloeg op Landal, dat is dan altijd zo irritant. Die pickwick vragen blijven leuk.

  4. Dat gaan vast weer hele mooie kaartjes worden! Als ik jouw kaarten ( of onderdelen ervan ) altijd zie, begint het bij mij ook te kriebelen om de spullen er weer bij te pakken hihi. Wat super lief en attent dat je de Orchidee kreeg voor jullie trouwdag!

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.