Gelezen in April 2016

gelezeninaprilIk vermelde het al in mijn blogpost van gisteren … de afgelopen maand wilde het lezen niet echt vlotten. Dat is deels wel te verklaren maar jammer genoeg kan ik er niet veel aan veranderen. Wanneer ik me niet zo goed voel lukt het me maar moeilijk om in een boek weg te duiken en dan lees ik dus minder én het duurt langer vooraleer ik een verhaal heb uitgelezen. En eerlijk … dat zorgt er voor dat ik me nog wat slechter voel vermits ik het lezen op zo’n moment veel te erg mis.

Daarnaast ben ik ook wel vrij vaak bezig met het bloggen zelf én tja … hoe graag ik ook lees – ik ga niet plots met bloggen stoppen om meer te kunnen lezen. Af en toe een dagje offline inplannen zal misschien al veel verschil maken. Wie weet doe ik dat wel eens …

gelezeninapril2016Explosief vermoord – J.D.Robb
Dark needs at night’s edge – Kresley Cole
De redding – Jayne Ann Krentz
Darkness falls – Erin Kellison
Lay me down – Erin Kellison
Terug naar het grote huis – Harriet Evans
→ vooral dit boek nam veel tijd in beslag.
Liefde in de steigers – Jill Shalvis
→ deze was dan weer net een pak sneller uitgelezen
Armen vol rozen – Nora Roberts

Hopelijk kan ik nog enkele boeken aan dit lijstje toevoegen vooraleer deze blogpost online komt …

gelezeninapril2016aJa hoor! Dankzij een midweek vol regen en hagel kon ik op vakantie ook Op de grens van Ilona Andrews en Val voor mij van Jennifer L. Armentrout lezen.

4 gedachten over “Gelezen in April 2016”

  1. Ik lees hier weer vele interessante tips. Bij mij heeft lezen net dat helende effect want ben er nu ook even aan toe om ‘De pauzeknop’ in te duwen. Het bloggen doe ik graag maar neemt soms heel veel tijd in beslag waardoor ik mezelf voorbij zou lopen. Ben vooral benieuwd naar je recensies van J.D. Robb en Nora Roberts (1 en dezelfde persoon, weet ik dankzij jou 😉 ) en dus blijf ik het hier vanachter de schermen graag volgen…

  2. Ik moet echt eens beginnen aan het eerste boek van J.D. Robb. (Ik zie stiekem er tegen op omdat de serie zo lang is. :o,) Hoe vond je Op de Grens? Al is de naam Ilona Andrews voor mij wel bekend, kan ik niet zeggen dat ik al eens iets van haar heb gelezen denk ik.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.