Aanwinsten April 2016

aanwinstenIn maart had ik echt heel veel geluk wat nieuwe aanwinsten betrof. Jullie herinneren je ongetwijfeld mijn Kringloopkoopje nog vermits ik daar zo gelukkig mee was dat ik het zo’n beetje overal heb getoond. Oops! Deze maand waren er geen kringloopkoopjes maar … het was wel Boekenfestijn in Mechelen. Ik had zelfs het geluk dat er twee delen aanwezig waren uit een serie waarvan ik bij het vorige Boekenfestijn het eerste boek kocht. Héél veel geluk zelfs vermits er van één van beide boeken slechts twee exemplaren lagen. Die kon ik dus zeker NIET laten liggen. Maar daar bleef het niet bij …

Ik kocht immers ook het 21ste boek uit de Stephanie Plum-reeks. Een tijdje terug had ik besloten om de nieuwe boeken niet meer aan te kopen zodra ze uitkwamen. Want heel eerlijk … ze zijn niet meer even leuk als in het begin. Na twintig boeken twijfelen over het dilemma Ranger/Morelli werd het me een beetje te veel. Maar wanneer je dan het volgende deel voor 2,99€ ziet liggen … tja, dat bedrag had ik er dan weer wel voor over.

boekenfestijnmechelenapril2016

Het vierde boek had dezelfde prijs en dat is mijn ‘Laten we is zien of het iets is’-boek. Ik mag dan wel kritischer geworden zijn wat de aankoop van boeken betreft, maar af en toe wil ik uiteraard ook eens iets onbekend testen.

– The devil inside – Jenna Black
– Top Secret Twenty-One – Janet Evanovich
– Caressed by ice – Nalini Singh
– Bonds of justice – Nalini Singh

Daarnaast werd ik ook weer in de bloemetjes (lees: boeken) gezet door enkele uitgeverijen. Zo kreeg ik onverwachts een exemplaar van Offerlam toegestuurd. Jammer genoeg spreekt dit boek me niet aan waardoor ik besloot om de uitgeverij een mailtje te sturen vermits er hier nog heel veel ongelezen boeken op me wachten die ik wel wil lezen.

recensieboekenapril2016Terug naar het grote huis en Liefde in de steigers kon ik al lezen dus die recensies hebben jullie al zien verschijnen. Armen vol bloemen is aan de beurt wanneer ik deze blogpost uitwerk en ik hoop ook Val voor mij en Het gelukkigste meisje ter wereld nog deze maand te kunnen uitlezen.

Jammer genoeg wil het lezen deze maand niet echt lukken maar dat lezen jullie wel in de blogpost die morgen verschijnt .

 

14 gedachten over “Aanwinsten April 2016”

 1. Dat is dus wel een van de leukste dingen aan het boekenfestijn. Wanneer je daar elk jaar weer het volgende deel van een serie ziet liggen waar je ook het eerste deel van hebt gekocht daar. Het gebeurd me helaas niet zo vaak, haha.
  En heerlijk om toch een serie te vervolgen voor zo’n prijs. Als je al tot boek 20 was gekomen kan ik me voorstellen dat je die niet kan laten liggen met die prijs.

  1. Het zou inderdaad super zijn indien dat het geval is. Jammer genoeg was dit voor mij een uitzondering. Waarschijnlijk ook de reden waarom ik er nog gelukkiger mee was.

 2. Mooie aanwinsten. Ik vind het altijd zo lastig om een uitgeverij te laten weten dat een boek me niet aanspreekt als ze het op goed geluk toesturen. Maar ja, dat hoort er natuurlijk ook bij 🙂

  1. Ik vond het zelf ook erg lastig, maar vermits ik recensies wil blijven afwisselen met andere blogposts (en ik blijkbaar een timeturner kocht die niet werkt) besloot ik uiteindelijk toch om hen een mailtje te sturen. Gelukkig konden ze die eerlijkheid wel waarderen.

 3. leuke haul! Nalini Singh ben ik zelf heeeeeeelemaal gek van!!! Haar Guild Hunter serie is geweldig <3 van de psy-changeling serie waar je er 2 van hebt gekocht, heb ik alleen pas het eerste boek gelezen. Hoop die ook met aan met te kunnen kopen. Vriendin nam laatst 1tje mee van boekenfestijn, zo awesome dat daar verschillende delen liggen <3

  1. Ik ben ook fan. Eind vorig jaar kocht ik de eerste drie delen uit de Guild Hunter Serie (de eerste twee las ik al en die vond ik super). Toen kocht ik ook het eerste deel uit de Psy-changeling reeks en dat eerste boek viel ook ontzettend mee. Ik ben dan ook van plan om de rest van de serie te bestellen.

   1. Ik heb van psy-changelin dan idd pas t eerste boek gelezen en vond ik in verhouding wel minder goed dan de Guild Hunter boeken wat ik tot nu toe gelezen heb, maar da’s kwestie van smaak denk ik. Veel fans vinden psy-changeling weer beter bv. Ik heb nu 8 boeken gelezen van de Guild Hunter serie en krijg er geen genoeg van, echt geweldig gewoon <3 Ik vond boek 4, dat gaat over Dmitri, ook suuuuper. Benieuwd wat je daarvan gaat vinden! Maar ben echt enormmm gek op Raphael en Elena <3 En Illium !!!!! Kan niet wachten tot ik alles heb! Maar moet geduld hebben, nog niet alles is in de cover te krijgen die ik heb haha

    1. Ik heb tot nu toe nog niet echt een specifieke voorkeur. Misschien komt daar nog wel verandering in wanneer ik van beide series meer boeken heb gelezen. Momenteel denk ik dat het vooral afhangt van waar ik op dat moment zin in heb. Illium en Dmitri hun verhaal wil ik sowieso graag lezen. Die covers hé … ik dacht dat die twee nieuwe boeken van het Boekenfestijn exact hetzelfde waren als het eerste boek en toen bleek thuis dat ze iets groter waren. Ach ja

     1. Ja, ik heb van psy-changeling ook pas alleen boek 1 gelezen dus vergelijken is eigenlijk ook nog niet eerlijk. Dmitri’s boek is echt zoooo TOF, daar heb ik zo van genoten! Van Illium is jammer genoeg nog geen boek!!!!!! Nalini heeft gezegd dat ze nog niet klaar is voor zijn verhaal… Ik denk dat dat ook echt heeeeeel intens boek gaat worden! Ik kocht boek 1 van PC via bookdepo en vriendin van me nam boek 3 mee van boekenfestijn, maar die matched gelukkig wel qua cover en grootte met het boek wat ik al had 🙂 Ik heb een aantal series met niet matchende groottes enz, dat vind ik zo jammer 🙁 Maar aan de andere kant.. als je de prijzen bekijkt van boekenfestijn, dan zou ik daar wel overheen kunnen komen haha.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.