Right here, right now #8

righthererightnowEen tijd terug zag ik bij Chantalia een blogpost verschijnen waarin ze haar volgers liet weten waar ze dat moment mee bezig was. Nu ja, het is ondertussen al een hele poos geleden, ondertussen kreeg de blog van Chantal met Hoofdstuk 12 zelfs een nieuwe naam. Het is echter door die ene blogpost waarin ze haar volgers ondermeer liet weten welk boek ze las en welke serie ze volgde dat ik zin kreeg om zelf iets gelijkaardigs te doen. Het leek me dan ook een leuk idee om jullie af en toe te laten weten waar ik mee bezig ben.

armenvolrozenBoek – Ik las net Liefde in de steigers van Jill Shalvis uit wat betekent dat ik nu in een nieuw boek mag beginnen. Armen vol rozen van Nora Roberts is het tweede boek in een vierdelige serie over vier (uiteraard!) vriendinnen die samen een weddingplanner-bedrijf runnen.

Film – Zodra hij in de winkel lag ging mijn echtgenoot Star Wars: The force awakens kopen. Die film zagen we afgelopen weekend en sindsdien ben ik niet meer aan films kijken toegekomen.

supernatural9Serie – Ik ben nog steeds Supernatural aan het kijken. Ondertussen ben ik aan de zevende aflevering van het negende seizoen toe. Ondertussen ben ik helemaal verslaafd mocht dat nog niet duidelijk zijn. Ik ben dan ook benieuwd of ik afkickverschijnselen ga vertonen wanneer ik helemaal bijgekeken ben. Misschien dat ik nadien terug wat meer naar Once upon a Time ga kijken. Of niet vermits binnenkort het nieuwe seizoen van Game of Thrones wordt uigezonden en er stilletjes ook een nieuw seizoen van Outlander in zicht komt.

Muziek – euhm, telt radio ook? Momenteel spelen ze heel veel Prince-nummers, dus misschien moet ik toch maar weer eens wat cd’s draaien. Ik heb niets tegen Prince hoor en ergens snap ik ook wel dat er nu meer aandacht voor hem is. Alleen lijken ze die nummers dan plots een beetje stuk te draaien.

Menu – Die van volgende week moet ik nog opstellen. Vanavond staat er echter een curry met kip, rijst, ananas, kokosmelk en erwtjes op de planning. Morgen is het tijd voor de eerste Smosh van het jaar (Joepie!) en zondag een klassieker: Wortelpuree en chipolatta.

dating-for-geeks-4-inscriptieAanwinst – Op het Boekenfestijn kocht ik 4 nieuwe boeken, Op F.A.C.T.S. in Gent schafte ik me het nieuwe album van Dating for Geeks én een Timeturner aan en ik wisselde ook de cadeaubon die ik met kerst kreeg in voor twee nieuwe jurkjes, … Ik plaatste ook een bestelling bij Archonia, maar daar ga ik nog even op moeten wachten vrees ik.

Recentst gelezen blogpost – het nieuwe filmpje van Ellis waarin ze haar eerste Celebrate Books Unboxing toont. Eigenlijk vind ik het nu helemaal stom dat ik net één dag te laat was om hem te bestellen. Ik ben zo iemand die heel wat tijd nodig heeft om zichzelf te overtuigen dat ze het verdiend heeft. Teveel tijd blijkbaar.

Recentst ingeplande blogpost – De nieuwe Bloggerlovin, die zo uitgebreid werd dat ik besloot om hem op te splitsen in twee versies. Dat is hier echt nog nooit eerder voorgevallen. Ahum.

Recentst toegevoegde boek aan mijn TBR – Ik ontdekte dat er een nieuwe J.R.Ward is én die wil ik heel graag lezen. The Beast staat dus momenteel op mijn TBR en ligt waarschijnlijk binnenkort ook in mijn TBD-winkelmandje.

beker-live-read-purrRecentst creatieve project – ik werkte nog wat verder aan een toekomstig rokje, maakte nieuwe kaartjes, beschilderde een beker als verjaardagscadeau én ik ga binnenkort beginnen aan een gepersonaliseerd dagboek.

Geschreven – eigenlijk schrijf ik hier vrijwel steeds hetzelfde … de Amnesty brief van deze maand. Maar ook enkele mails, kaartjes en lijstjes.

bbateLaatste culinaire experiment – Sinds we Are To Eat To in huis haalden heeft die keukenrobot al heel wat nieuwe recepten mogen uitproberen. Verse pesto, hazelnoot-chocoladepasta, amandelpasta, een chocolademousse op basis van ondermeer rauwe cacao, banaan, avocado, dadels, …

6 gedachten over “Right here, right now #8”

 1. Leuke post weer. Ik zag dat boek van Nora Roberts ook onlangs liggen in de boekenwinkel. Ik kijk er al naar uit, wat je erover zal schrijven :-). Die blogpost van Celebrate books unboxing kwam ik hier ook ergens tegen, tof hé. En tassen, oh ja, één van m’n kleine verslavingen, love it. Iets zelfge(s)maakt smaakt altijd beter hé, klinkt in elk geval erg lekker (en ziet er ook zo uit).

 2. Die beker is echt zooo leuk!!! Heb je dat met porcelijnstift gemaakt? Mijn lukt het niet om de letters daarmee netjes te krijgen :’) En ik ben helemaal nieuwsgierig geworden naar de serie van Nora Roberts die je beschrijft. Ik moest ook echt lachen om de naam van dat keuken apparaat. Wat een briljante titel ^^

  1. Hey Joany, ik heb die stiftjes een keertje bij Xenos gekocht. Ze zijn van het merk Edding en worden omschreven als Porselein-penseelstiften. Je kan er zowel dik als dun mee schrijven. Het was een beetje uitproberen maar uiteindelijk (gelukkig kan je nog corrigeren voor het bakken 🙂 ) lukte het dan toch.

 3. En bedankt he. Nu ben ik Supernatural seizoen 9 aan het herkijken. 😉 Is ook het seizoen waar ik ben blijven haken want ik kijk series op dvd en ik heb de volgende nog niet gekocht.
  Ik ben wel blij dat ik de celebrate box niet had besteld, want ik had het boek al in het engels en het was niet mijn favoriet. Waar ik een van de weinige van ben blijkbaar, haha.
  De dingen die je hebt gemaakt klinken wel lekker…

  1. Ik wil eigenlijk graag verderkijken naar Supernatural maar vermits ik hierna enkel nog het tiende seizoen in huis heb wil ik het tegelijk ook nog een beetje sparen. Volgens mij ga ik lichtjes moeten afkicken wanneer ik vervolgens een eeuwigheid moet wachten tot het elfde seizoen in de winkels ligt.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.