Mijn tien favoriete blauwe boeken

favorieteblauweboekenIn het verleden toonde ik jullie via de ‘Full of Colours‘ al verschillende boeken in een specifieke kleur. Ondertussen zijn er echter alweer enkele nieuwe kleurrijke boeken aan de collectie toegevoegd en daar wilde ik graag iets mee doen.


Toen ik een tijdje terug bij één van de TTT’s tien favoriete blauwe boeken zag langskomen besloot ik het op deze manier aan te pakken. De eerste keer toonde ik mijn tien favoriete boeken in mijn favoriete kleur paars. Dit keer toon ik jullie mijn top 10 van blauwe boeken. Ik beperk me tot eigen boeken die ik reeds las vermits ik me niet enkel op de cover wil focussen. De volgende tien boeken vind ik dus mooi van buiten én van binnen.

favorieteblauweboeken

Blauwe maan – Jaye Wells
Het Rosie-effect – Graeme Simsion

favorieteblauweboeken1

The tales of Beedle the Bard – J.K.Rowling
Het noorderlicht – Nora Roberts

favorieteblauweboeken2

Alien Tango – Gini Koch
Tess – Lara Adrian

favorieteblauweboeken3

Allerzielen – Deborah Harkness
Het meisje en de miljonair – Jessica Clare

favorieteblauweboeken4

Lover Eternal of Lover Releashed – J.R.Ward
The Outlaw Demon Wails – Kim Harrison

6 gedachten over “Mijn tien favoriete blauwe boeken”

  1. Uit dit rijtje heb ik alleen maar The tales of Beedle the Bard gelezen.. Alien Tango ziet er echter wel super leuk uit! Die ga ik opzoeken op Goodreads 🙂

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.