Aanwinsten februari 2016

aanwinstenDe aanwinsten-post van deze maand maakt jullie ongetwijfeld duidelijk waarom mijn TBR een vicieuze cirkel vormt in plaats van een lijstje. 😉 Niet dat ik dat erg vind hoor. Uiteraard lees ik graag wat van mijn eigen leesvoer maar tegelijkertijd vind ik het een uiterst geruststellend gevoel dat er steeds nog wat ongelezen boeken op me staan te wachten. Dankzij de afgelopen weken zal ik me nog niet snel ongerust moeten beginnen maken.

aanwinstenfebruari2016

Aan het begin van de maand sprak ik in Antwerpen af met een vriendin. Die dag nam ik een zak vol boeken mee naar De Sleghte, van het geld dat ik in ruil kreeg kon ik ‘Vermoorde harten’ van J.D.Robb en Rosemary and Rue van Seanan McGuire aanschaffen. Ik had echt wel geluk die dag want hoe groot is nu de kans dat ze bij De Sleghte net dat ene deel uit de Eve Dallas-serie hebben staan dat ik nog niet had? Later die dag kocht ik ook Terugkeer naar Inverness van Diana Gabaldon. Beetje bij beetje probeer ik deze reeks te vervolledigen.

favicon

Ik kreeg echter ook heel wat boeken toegestuurd. Iedere keer opnieuw dat de postbode aan de deur staat ben ik supergelukkig. Best wel grappig want ik sta daar dan met een gigantische ‘Hoera, nieuw leesvoer’-glimlach en de postbode is steeds zo goedgezind dat we daar allebei met een grijns aan de deur staan.

aanwinstenkookboekenfebruari2016Jamie’s Super Food voor elke dag – Jamie Oliver
Simply Nigella – Nigella Lawson
Deliciously Ella – Ella …
Italiaanse bakboek van Sarena Solari – Sarena Solari

aanwinstenrecensiefictiefebruari2016Misschien ooit – Colleen Hoover
Zand erover – Elisbeth Witt
Gezocht: Nora Roberts – held – Ava Miles
De ziel van de zee – Nora Roberts
Het lied van de getijden – Nora Roberts
Witheet – Jennifer L. Armentrout
Nachtelijk vuur – Sylvia Day

valentijnboekenpakket

Op een mindere dag – ik was zelf helemaal niet in vorm en het was echt non-stop aan het regenen – stond de postbode plots aan de deur met een verrassing. Blijkbaar had ik een Valentijn-boekenpakket gewonnen bij Boekerij. Voor wie zich afvraagt hoe dit een verrassing kan zijn … Ik doe regelmatig mee aan de wedstrijden die in hun nieuwsbrief staan. Zo vaak, dat het een automatisme is geworden. Vermits ik geen mailtje had ontvangen, was ik allang vergeten dat ik aan deze wedstrijd had meegedaan. Deze boeken waren dus een heel leuke én welkome verrassing.

Op zoek naar de bron – Nora Roberts
Laat me nooit meer los – Maya Banks
Enkeltje Ierland – Charlotte de Monchy
De redding – Jayne Ann Krentz

3 gedachten over “Aanwinsten februari 2016”

  1. Waw, wat een lijstje!

    En ik kan denk ik een heel jaar lezen uit onze boekenkast, maar toch: ’t is leuk om nieuwe boeken te kopen en inderdaad geruststellend dat er altijd nog wel iets te vinden is thuis (want stel je voor dat ik plots maanden niet naar de bib of een boekenwinkel zou kunnen ofzo 😉

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.