Gelezen in december

gelezen-in-decemberEigenlijk loop ik een beetje op de feiten vooruit. Alsof de tijd nog niet snel genoeg voorbij vliegt, ben ik nu alvast deze blogpost aan het inplannen terwijl de maand december én dus ook 2015 nog niet om zijn. Ik hoop dan ook dat ik die twee laatste boeken ook effectief zal uitgelezen hebben tegen dat we elkaar een gelukkig nieuwjaar mogen wensen.

Blijkbaar werd 2015 ingezet met een rustig leestempo én was ik in december op datzelfde matige tempo aan het uitbollen. Deze boeken las ik tijdens deze laatste maand van het jaar.

gelezenindecember2015a

Val en Verlossing – Leigh Bardugo

De blauwe dahlia – Nora Roberts

Harde leugen – Meredith Wild

Rebel – Julie Kagawa

Faking it – Cora Carmack

gelezenindecember2015b

In de val – S.L Grey

Winter in Virgin River – Robyn Carr

Vervloekt – Josephine Angelini

Schikgodinnen – Nora Roberts

Nachtelijke ontmoeting – Sylvia Day

Net even anders – Kristan Higgins

Binnenkort kijk ik, net als vorig jaar, weer even terug op de afgelopen maanden. Jullie hebben dus nog een Boekenjaar in cijfers van me te goed (3jan). Joany heeft dit jaar geen nieuwe Boekblogger Enquete gelanceerd maar ik beantwoord ook dit jaar met veel plezier haar vragen én dan staan er uiteraard ook nog een heel deel lijstjes op de planning. Mijn ontdekkingen van 2015, lijstjes met favorietEN, een lijstje met boeken die me minder bevielen tijdens het afgelopen jaar, …

Houden jullie net als ik van zo’n terugblik?

 

 

2 gedachten over “Gelezen in december”

  1. Oh ja, ik hou van terugblikken, dus laat maar komen!
    Wilde er zelf eigenlijk al in december mee starten, maar door de drukte in de kerstvakantie is het januari geworden. Ach ja, nog een beetje extra nagenieten is ook niet erg 🙂

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.