Aanwinsten december

aanwinstenDe maand november was een beetje schandalig. Slechts een klein beetje hoor, maar er kwamen wel heel wat nieuwe boeken in mijn privé-bibliotheekje terecht. Deze maand lijkt net het tegenovergestelde te zijn én misschien is dat maar goed. Op die manier kan ik het onvermijdelijke moment waarop die zwaarbelaste boekenplanken het gewicht niet meer aankunnen nog even afwenden. 😉

blood-kiss-j-r-ward

Ik bestelde een tijdje terug het nieuwe boek van zowel Gini Koch als J.R.Ward en die kwamen deze maand allebei aan.

alien-in-chief-gini-koch

Het was alweer een tijdje geleden dat ik meedeed aan een online wedstrijd. Via Facebook maakte je echter kans op deze drie boeken van Colleen Hoover én vermits ik nog niets van deze schrijfster had gelezen … Tja, ik waagde dus mijn kans en viel vervolgens in de prijzen. Nu maar hopen dat ik het eens ben met de lovende recensies die ik tot nu toe las.

20151221_124357

Ook kreeg ik twee recensie-exemplaren toegestuurd. Namelijk ‘Ik verdrink in ons’ van Jasinda Wilder en ‘Het bijzondere leven van Martha Vondeling’ van Caroline Wallace.

20151229_095122

5 gedachten over “Aanwinsten december”

  1. Wat een heerlijke stapel nieuwe boeken voor het nieuwe jaar. Ik ben een fan van Colleen Hoover, ik ben benieuwd wat jij van ze vindt. Ik verdrink in ons wil ik ook heel graag lezen, vond het eerste deel geweldig!

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.