Uitkijken naar …

uitkijkennaarIk geniet echt wel van het ogenblik zelf hoor.  De laatste weken hou ik zelfs in een boekje dagelijkse geluksmomentjes bij om er nog meer bij stil te staan. Toch bezorgt ook het uitkijken naar bepaalde zaken en momenten me een gelukkig gevoel. Natuurlijk is het jammer dat je vrij lang moet wachten op het vervolg van dat ene boek dat met een gigantische cliffhanger eindigde maar ergens zou ik dat aftellen én uitkijken ook niet willen missen.

Momenteel zijn dit enkele van de dingen waar ik naar uitkijk:

 • een midweek verlof in Centerparcs (nu ja, terwijl ik dit inplan alleszins want wanneer deze blogpost verschijnt zijn we net weer thuisgekomen én ben ik me ongetwijfeld door een gigantische Bloglovin-achterstand heen aan het werken. 😉 )

c.vision.silver.180

 • Zilveren zicht – het derde boek van Anne Bishop

Outlander 2014

 • het tweede seizoen van Outlander én de tijd om in Het vlammende kruis (het vijfde boek van Diana Gabaldon) te beginnen.
 • De verfilming van Beauty and the Beast die PAS in maart 2017 in de filmzalen verschijnt (ZO lang uitkijken hoeft nu ook weer niet – maar ik heb al een plan bedacht om het aftellen wat aangenamer te maken).

onceuponatime

 • het nieuwe seizoen van Once upon a Time – dat momenteel nog niet tussen het Digibox-aanbod is verschenen. Jammer genoeg!
 • De verfilming van Fantastic Beasts and where to find them
 • Het boekenfestijn in Mechelen (tja, dat heb je natuurlijk met dat vooruitplannen. Wanneer jullie dit lezen is dat Boekenfestijn alweer achter de rug en hebben jullie nog een Boekenhaul van me te goed. Ik ga er alleszins van uit dat ik enkele leuke boeken zal vinden.)
 • de verfilming van Alice through the looking glass. Ik hield enorm van de sfeer van de eerste Alice-film die enkele jaren geleden verscheen en ben dan ook erg benieuwd naar het vervolg dat ongetwijfeld een pak duisterder zal worden.
 • Onlangs las ik ergens dat er een serie op komst is met een vrouwelijke Van Helsing. Ook hier ben ik wel benieuwd naar.

theelichtkerstcadeau

 • Het moment waarop ik de kerstversiering mag bovenhalen én het hele huis nog gezelliger kan maken met lichtjes. Maar ook de ochtend waarop ik tussen de post een eerste kerstkaartje ontdek.
 • Een nieuw seizoen van Game of Thrones

wandeling

 • Een energie-rijke dag dag zodat ik van een mooie herfstwandeling kan genieten.
 • Het moment waarop ik de weegschaal ga staan en plots merk dat ik minstens 16 kilo ben afgevallen

Hmm, misschien moet ik het hier maar bij laten want het surrealisme begint precies de realistische dromen te verdringen. 🙂

5 gedachten over “Uitkijken naar …”

 1. Haha, dat laatste, was het maar zo makkelijk he 🙂

  Maar wel een heleboel leuke dingen om naar uit te kijken; ik word soms ook blij gewoon al van denken aan de toffe dingen die nog komen!

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.