Blogger Lovin #7

blogger-lovinAf en toe probeer ik mits deze rubriek een aantal blogposts én medebloggers in de spotlight te zetten. De ene keer is dat omdat ze me aan het lachen brachten, de andere keer omdat ze me aan het denken zetten en soms gewoon omdat ze zo mooi geschreven zijn of ik me ergens helemaal in herken, … Eén ding is zeker, elk van hen wisten ze mijn aandacht te trekken en daarom wil ik ze ook even bij jullie onder de aandacht brengen.

Ik probeer nogmaals om de spotlight het grote werk te laten doen én zelf niet al te veel neer te pennen. Echt waar, ooit ga ik hier in slagen …

blbooknutsbookhaul

Book Haul: Juli – Booknuts
Tja, ik vind het nu eenmaal leuk om te zien welke nieuwe aanwinsten iemand anders aan zijn collectie heeft toegevoegd. Bij Booknuts kan ik dat meteen in viervoud bekijken.

Screenshot from 2015-09-18 11:54:23

Hoe mijn leesvoorkeur veranderd is – Het leven van een boekenworm
Annabel had het over hoe ze de laatste tijd andere boeken begint te lezen én dat is bij mij door de jaren heen ook ontzettend veranderd. Waar ik vroeger eerst meer literaire boeken las of dramatische romans én vervolgens steeds in genre-blokken las, wissel ik mijn genres nu liefst wat vaker af.

Screenshot from 2015-09-18 11:37:09

Versatile Blogger Award (+ 7 feitjes over mij!) – Kletspraatjes
Het blijft leuk om bloggers wat beter te leren kennen én daar droegen deze Versatile Blogger Award, de Liebster én de One Lovely Blogger Award de afgelopen weken zeker toe bij. Ik leerde dankzij deze tags echter ook Graham van Boek & Boom en Lisa van Leave No Story Behind wat persoonlijker kennen.

Screenshot from 2015-09-18 11:50:24

TTT Top 10 personages waarmee je in de klas zou willen zitten – Zon en Maan
Ik heb alvast met Emmy afgesproken dat ze een plaatsje voor me mag vrijhouden.

Screenshot from 2015-09-18 11:36:01

Serie Outlander – Zon en Maan
Ah … Outlander. Ik heb de boeken van Diana Gabaldon pas dit jaar ontdekt en heb tot nu toe de eerste vier boeken uit de Reiziger-serie gelezen. Eigenlijk wil ik nu een tijdje wachten vermits ik anders veel te snel door de reeks heen ga stormen. Gelukkig kan ik ondertussen wel naar de serie kijken die op deze boeken is gebaseerd. Jaja, de serie niet alleen naar Jamie Fraser

Screenshot from 2015-09-18 11:50:09

Een origineel verhaal of interessante personages … Wat is belangrijker? – Leave No Story Behind
Je herinnert je misschien nog wel uit mijn lijstje met blogfeiten dat sommige bloggers me aan iets specifiek doen denken. Binnenkort ga ik de naam Lisa niet meer kunnen loskoppelen van het begrip ‘onmogelijke vragen’. Deze was misschien wel even moeilijk als ‘Wat is je favoriete boek?’. Hoe kan ik nu een keuze maken tussen één van beide.

Screenshot from 2015-09-18 11:36:43

Bizarre zoekwoorden op mijn blog – Leave No Story Behind
Lisa brengt me echter ook regelmatig aan het lachen. Deze blogpost is daar een goed voorbeeld van.

Screenshot from 2015-09-18 11:49:57

Zorgen vriendjes haken – Kersenbloesems
Michelle van Kersenbloesems had het in deze blogpost over een creatief goed doel. Zelf heb ik in het verleden ook met iets dergelijks meegedaan. (de mutsjes van Innocent Drinks) Mijn tante maakte dan weer mutsjes voor prematuurtjes én ik weet dat er voor deze te vroeg geboren kindjes ook af en toe knuffel-octopusjes worden gehaakt.

Screenshot from 2015-09-18 11:36:28

Stempels met Karakter – Boekboetiek
Zelf gebruik ik nog steeds een gewone adresstempel. Die doet zijn werk dan wel naar behoren maar hij is lang zo mooi niet als de stempel die Annelies van Boekboetiek won.

Screenshot from 2015-09-18 11:49:35

Hallo! Wie ben jij? – BringingHappiness.nl
Zo’n voorstelronde vond ik toch net iets leuker als een ‘Spam je blog’-post. Niet dat ik iets tegen die laatste heb hoor, ik ontdek er af en toe immers nieuwe bloggers door.

Screenshot from 2015-09-18 11:49:12

Een nieuw begin – Pencils and Paper
Jullie hebben het waarschijnlijk wel gemerkt maar Joany heeft een nieuw stekje. Er kwamen dan misschien geen zwaar beladen verhuisdozen te pas aan deze verhuis maar wel een aantal veranderingen. Nieuwe url, blog, lay-out, … Hebben jullie al een kijkje genomen bij Pencils and Paper?

Screenshot from 2015-09-18 11:49:45

Bye bye zomerlook, hallo herfstlook! – Mijn Bieb
Of bij Vanessa langsgeweest om haar herfstige lay-out te bewonderen? Ik vind hem zelf eigenlijk mooier dan de zomer-versie maar dat heeft ongetwijfeld iets te maken met mijn voorkeur voor warme kleuren.

Screenshot from 2015-09-18 11:48:59

9 dagen zonder internet – Met het oog op de toekomst
Deze blogpost van Marcia toonde dan weer aan dat je iets pas ten volle apprecieert wanneer je het even moet missen. Pas wanneer je een tijdje offline bent besef je pas voor hoeveel zaken je een internet-aansluiting tegenwoordig nodig hebt. Net als alles heeft het echter ook zowel een voor -als nadeel. In mijn geval zou het een stilte op de blog betekenen maar wel een daling in het aantal ongelezen boeken.

Screenshot from 2015-09-18 11:48:31

Mijn Notebook Planner – Pencils and Paper
De afgelopen maand zag ik steeds meer blogposts verschijnen rond (al dan niet zelfgemaakte )blogplanners. Lilian bestelde bijvoorbeeld een pdf die ze zelf liet afdrukken en inbundelen terwijl zowel Lieke als Joany zelf aan de slag gingen met schriften en kleurrijke washi-tape.

Nu ben ik zelf heel gelukkig met mijn eenvoudige blog-agenda en het blog-bestand op de computer. Toch merkte ik dat het een beetje begon te kriebelen na het zien én lezen van deze blogposts. Ik heb nu eenmaal een grote verzameling washi-tape en nog meer als één niet-gebruikt schrift. Bovendien zou een uitgeschreven blog-archief ook wel eens handig kunnen zijn …

8 gedachten over “Blogger Lovin #7”

  1. Wat lief dat ik gewoon drie keer vermeld wordt! Dankje <3 Ik moest echt even keihard lachen om de 'onmogelijke vragen' opmerking, haha.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.