Fictionista!

fictionistaJe wil niet weten hoelang het duurde vooraleer ik doorhad waarvoor de afkorting OOTD stond. Ik wil het waarschijnlijk zelf niet weten én ga me er dus ook het hoofd niet over breken. Laat me het maar voor alle gemak houden op ‘redelijk lang’. Dat ik totaal niet met mode bezig ben heeft er waarschijnlijk wel wat mee te maken.

Ik ben al lang blij wanneer ik iets kan vinden dat me past (dat is al een uitdaging op zich) én ook nog eens een beetje mijn ding is én bovendien ook nog in een betaalbare prijsklasse valt. Fashionable ben ik dus doorgaans niet – behalve die ene keer wanneer mijn favoriete kleurtje plots weer ‘hip’ is.

Een eigen rubriek met OOTD’s is dus logischer wijze niet aan mij besteed. Maar een BOTD-rubriek is dan weer helemaal géén probleem. Soms past mijn leesvoer zelfs perfect bij de outfit die ik die dag uit de kast nam.

Ik mag dan geen fashionista zijn, een fictionista ben ik wel!

BOTDzin

BOTDonderdemaan

20150718_213413

20150721_185717

20150801_125156

3 gedachten over “Fictionista!”

    1. Dat lijkt mij ook het belangrijkste. Het maakt niet uit of het ‘in’ is, zolang jij je er maar goed invoelt.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.