Winnaar ‘De vuurwens – Amber Lough

winnaarJa hoor, het is zover. Tot 29 mei konden jullie meedoen aan de wedstrijd waarbij je kans maakte op ‘De vuurwens’ van Amber Lough. In dit eerste deel van een nieuwe serie spelen Djinns een belangrijke rol en dus stelde ik jullie de volgende vraag … Welke 10 boeken zou jij wensen wanneer je een Boekendjinn ontmoet?

Eigenlijk ben ik blij dat ik voor die vraag gekozen heb want ik vond het heel leuk om jullie antwoorden te lezen. Gisteren werd het echter tijd om al jullie namen één of meerdere keren neer te pennen en een nummer toe te kennen.

20150530_184503

Dankzij random.org kon ik vervolgens zonder een onschuldige hand te moeten aanspreken de winnaar selecteren en dat werd Nancy2. De tweede Nancy hier onderaan in de comments.

Proficiat Nancy! Binnenkort kan jij ook wegduiken in de wondere Djinn-wereld.

 

2 gedachten over “Winnaar ‘De vuurwens – Amber Lough”

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.