Bookish & Co

bookishandcoIn een eerdere blogpost konden jullie al zien dat meer dan boeken terug te vinden is in mijn privé-bibliotheekje. Maar eigenlijk is mijn zwak voor boeken ook buiten die boekenkasten waar te nemen. Een tijdje terug verschenen er tijdens de TTT plots allemaal lijstjes met mensen hun ‘boekige items’. Althans ik meen me te herinneren dat dit de titel van die specifieke TTT was. Verschillende bloggers toonden hun favoriete boekige voorwerpen en ik bedacht me toen dat jullie misschien ook wel eens wilden zien wat ik aan bookworm-approved items heb.

potter-shirts-primarkDe Harry Potter T-shirts die ik een tijdje geleden bij Primark kocht

arwenhalsketting

Deze Arwen-ketting die ik van mijn echtgenoot (toen nog vriend) cadeau kreeg.

hpketting

Deze HP halsketting en armband die ik bij Customjewels bestelde. Toen die bestelling aankwam werd ik in één klap een euforische Potterhead.

bbgadgets

Mijn onmisbare ‘Shut up! I’m reading’-beker en deze drie leuke stoffen tassen van Blossom Books.

alina-starkov-poster

Alina Starkov kreeg hier ook een mooi plekje nadat ik deze poster won bij Blossom Books.

abookislikeafriend

Het eerste dat ik bij hen won was deze poster. Ik dacht oorspronkelijk dat het een groter formaat zou zijn en was van plan om hem in te kaderen en boven de lage boekenkasten op te hangen. Eigenlijk is dit formaat nog handiger. Het valt uiteraard minder op, maar past wel perfect tussen al mijn ‘vriendjes & vriendinnetjes’.

foreverfriendsboekensteunen

Deze super-schattige Forever Friends boekensteunen

hogwartshoes

en mijn recentste aankoop … Deze Hogwarts tablet-hoes. Ik ging onlangs immers met mijn nichtje naar Eindhoven. Jammer genoeg wisten we niet dat het Bevrijdingsdag was. We waren dus nog maar 5 minuten bij Primark binnen toen er werd afgeroepen dat men binnen een kwartiertje ging sluiten. De Harry Potter T-shirts waren allemaal uitverkocht 🙁 , maar ik had wel net genoeg tijd om dit exemplaar aan te schaffen. Dat ik geen tablet bezit, was uiteraard geen reden om deze hoes te laten liggen.

En dan zijn er nog een aantal zaken die ik zelf heb gemaakt:

bladwijzers bookmarks-harry-potter

Zowel papieren bladwijzers als boekjuweeltjes

bbmagneet

Een sticker van Blossom Books werd al snel verwerkt tot magneet,

harrypotterkaart hpkaart

Ik maakte boek-gerelateerde kaarten in een Harry Potter-thema (uiteraard!)

literairecupcakes1

Literaire cupcakes, die je letterlijk kan verslinden

steampunkraaf

Dit mooie hoedje maakte ik niet zelf. Dat deed mijn moeke zodat ik het wat later kon dragen toen ik een Steampunk Librarian- Cosplay uitwerkte

bookpursesteampunk

Voor diezelfde outfit maakte ik wel zelf deze Bookpurse. Tijdens de afgelopen editie van de Antwerp Convention kwam die perfect van pas om mijn geld, sleutels en dergelijke in op te bergen.

boekendiadeem fortheloveofbooksketting

Deze diadeem en halsketting maakte ik ook, maar uiteindelijk heb ik ze nooit gedragen. Mijn haar blijft immers steeds tussen de plasticfolie hangen die rond de haarband is gewikkeld. En de halsketting … tja, die was niet helemaal naar mijn zin. Die moet dus nog wat worden aangepast, of ik moet een heel nieuw exemplaar maken.

steampunk-belle-cosplay

Het laatste boekige item dat ik zelf maakte was deze ‘literaire’ onderrok vol Boekige Quotes.

Natuurlijk zijn er ook een heel aantal voorwerpen die ik als Boekenworm op mijn wishlist heb staan. Die komen zeker in een volgende blogpost aan bod.

10 gedachten over “Bookish & Co”

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.