Bookish & Co – Wishlist

bookishandcoBij de eerste Bookish & Co toonde ik jullie zo’n beetje alle boekige items die je in ons huis kan terugvinden. Zowel gekochte én gekregen voorwerpen als zelfgemaakte accessoires (een bookpurse, bladwijzers, …). Ik liet jullie toen al weten dat ik ook een wishlist van dit soort hebbedingetjes met jullie zou delen en die belofte maak ik nu even waar …

spidershirt

Bron
Dit T-shirt stond al een hele tijd op mijn wishlist. Toen ik voor deze blogpost op zoek ging naar de originele bron van deze afbeelding ontdekte ik echter dat het een zelfgemaakt exemplaar is. Ongetwijfeld gemaakt door iemand met heel veel geduld.

d7e4de534d89a5ce500525e1a03595af
Bron
Nog liever wanneer het een werkend exemplaar is … veel meer lees -en blogtijd.

personallibrarykit

Echte nostalgie. Mocht het niet zoveel werk zijn om voor elk van mijn boeken zelf een kaartje aan te maken dan zou ik mijn uitleningen graag willen bijhouden in zo’n fiche-bak.

bookishtotes1

 Bron

oLssNhsC

Bron
Geef toe dat dit tapijt vrijwel elke woonkamer of bibliotheek nog gezelliger maakt.

c122ee943f9a6fd085ec70b469c1446b

Bron
Hogwarts brief of één van de vele andere covers.
Maar dan uiteraard wel een exemplaar dat op mijn Samsung Smartphone past – of als dat te moeilijk is … gewoon een originele Hogwarts brief (daar wacht ik immers al lang genoeg op)

2011-12-28_19-30-23_316

Bron
Ook dit is blijkbaar volledig door fans gemaakt. Ik had al enkele zien passeren, maar blijkbaar bestaat er geen officiële Harry Potter monopoly. Als je er eentje wil zal je hem dus zelf moeten maken of er eentje bestellen bij één van de vele creatieve HP-fans. Nu ben ik zelf nooit een echte Monopoly-fan geweest, maar voor deze editie maak ik met plezier een uitzondering.

bookishpillow

Bron

hppillow

Bron

63f3e977f9bbccca40698cd08fca6939
Bron

acciokeys

Bron

snitchesbecrazyshirt

Bron

Oh oh, blijkbaar zorgen boekgerelateerde zaken ervoor dat ik hebberig word. Ik besef dat dit vrij vaak voorvalt, maar ook deze blogpost kan ik best opsplitsen. Jullie weten ondertussen wel dat je het vervolg binnenkort mag verwachten.

3 gedachten over “Bookish & Co – Wishlist”

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.