Aanwinsten februari

indexOops! Deze maand is het blijkbaar weer de moeite geweest. Mijn boekenkast is dan ook weer wat meer gevuld geraakt. Kijk maar even mee welke aanwinsten ik mocht toevoegen aan mijn privé-bibliotheekje.

Een tijdje terug won ik bij Lieke een cadeaubon van Bol.com. Ik was al een hele tijd aan het wachen op de levering van mijn uitgekozen boeken, maar jammer genoeg was er blijkbaar iets misgelopen met de levering. Mijn boeken waren immers terug verzonden naar Bol terwijl ik ze nooit in mijn bezit had gehad.

marked

Gelukkig kwam uiteindelijk alles in orde en mocht ik deze twee boeken uit de Marked-serie van Sylvia Day toevoegen en meteen ook de reeks vervolledigen. Ik schrok wel een beetje toen ik zag hoe dun het boek met de twee kortverhalen was. Beide boeken zijn immers exact hetzelfde geprijst, waardoor ik wel een iets uitvoeriger volume had verwacht.

recensieboekenfeb2015

Ik mocht echter ook een heel deel recensieboeken ontvangen. Eventjes had ik zelfs medelijden met de postbode vermits zij op één week tijd vijf pakketjes mocht bezorgen. Zelf word ik er uiteraard alleen maar gelukkiger van. Ah ja, het is altijd leuk wanneer ik nieuwe boeken een plaatsje in de kast mag toekennen. Dat gebeurde deze maand met Jenna van Lara Adrian, Gewillig van Emma Chase, De gloriedagen van Walter Gom – Marcel VaarmeijerDe Meesteres van Tiffany Reisz, Vergeet haar niet – Nora Roberts én Vermoord uit wraak van J.D.Robb.

kringloopabdijstraatBovendien kon ik ook niet aan de verleiding weerstaan toen ik in een kringloopwinkel in regio Antwerpen deze twee boeken zag staan. Ik twijfelde nog eventjes bij ‘Droom van een man‘ vermits de rug opvallend gebroken is, maar hé … voor 2 € zou ik wel gek zijn als ik hem niet meenam. Datzelfde telt ook voor ‘Verslingerd aan jou’ van Rachel Gibson. Binnenkort kan ik aan een heus Gibson-inhaalmanoeuvre beginnen. Nu ja, ooit is een keer wanneer ik heel veel tijd heb. 🙂

aanwinstenfeb20151De postbode stond vandaag opnieuw aan de deur, dat is natuurlijk het risico van het tijdig inplannen van een Aanwinsten-blogpost. Ik kan hem nu nog ietsje langer maken, want ik kreeg een pakket met zowel ‘Younger’ van Pamela Redmond Satran als het kookboek ‘The Green Kitchen Travels’ toegestuurd.

20150227_154422Blijkbaar mag ik deze blogpost echt pas de dag van het verschijnen zelf opstellen. Deze middag stond de postbode immers nog eens aan de deur, ik lijk die mensen echt veel werk te bezorgen ;). Nu maar hopen dat ik de twee boeken hierboven én ‘Vermoord uit wraak’ van J.D.Robb snel kan lezen want ik zie er ontzettend naar uit om ‘Rode letters’ te ontdekken.

20150227_154348Je zou denken dat ik na die vele aanwinsten zelf geen boeken meer zou durven komen maar deze aanbieding (5 boeken voor 24,95) kon ik niet weerstaan. Dat de planken letterlijk doorbuigen onder het gewicht van mijn huidige kookboeken-verzameling was zelfs geen motivatie om ze in de winkel te laten staan. Al heb ik wel twee boeken uit de kast gehaald om plaats te maken voor deze nieuwe aanwinsten die ik ongetwijfeld frequent zal gebruiken.

Nu weten jullie meteen weer welke recensies je hier binnenkort kan verwachten.

5 gedachten over “Aanwinsten februari”

  1. Ik heb ‘Rode letters’ gewonnen en meteen naar de bovenkant van mijn to-read stapel gebracht 😉
    Ik moet nog 150 bladzijden en ik kan nu al zeggen dat ik enorm geniet en uitkijk naar deel 2.

    1. Ik ben nog steeds heel braaf in volgorde aan het lezen en moet dus eerst nog even ‘Vermoord uit wraak’ lezen. Nu ja, ‘moeten’ 😉

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.