Foto-update #28

fotoupdate1Deze terugkerende foto-update is na enkele keren een gewoonte geworden én ook dit keer laat ik jullie via een aantal foto’s graag zien waar ik me de afgelopen dagen mee heb bezig gehouden.

2014-11-28 14.20.49Tijdens mijn echtgenoot zijn vrije week (nu ja, bijna aan het einde van die week) besloten we aan mijn nicht te vragen of haar Game of Thrones-aanbod nog steeds telde. Zij heeft immers de eerste drie seizoenen én die wilden we graag lenen. Ik kan haar ondertussen alvast gelijk geven, de serie is uiterst verslavend. Toch zitten we door tijdgebrek nog maar halverwege het tweede seizoen. Langs de ene kant wil ik graag steeds meer afleveringen bekijken, terwijl ik tegelijkertijd ergens wel blij ben dat we er nog een heel deel voor het eerst kunnen ontdekken. Al vind ik wel nog steeds dat ik de boeken van George R.R.Martin die aan de basis liggen van deze populaire serie, eens van mijn TBR-lijst moet wegwerken.

2014-11-28 14.21.26Vrijdag vond ik een briefje in de brievenbus waarop stond dat de postbode had aangebeld maar dat er niet werd opengedaan. Tja, we waren allebei thuis én er was dus jammer genoeg niet gebeld (en ja, de bel werkt wel degelijk) waardoor het nog even wachten was tot maandag vooraleer ik ontdekte wat er in het mysterieuze pakket zat. Voor de nieuwsgierigen onder jullie: het was ‘De moord op Assepoester’ van Mary Higgins Clark. Binnenkort komt er dus nog eens een recensie van een thriller op de blog.

oxfamkerstbeursIn het weekend ging ik naar de Kerstbeurs van de plaatselijke wereldwinkel. Ondertussen is dit een jaarlijkse traditie geworden. Eigenlijk weet ik niet zeker hoelang deze beurs al georganiseerd wordt, maar ze bestaan alleszins reeds vele jaren. Afgelopen jaar zag ik er niet zo heel veel leuke hebbedingetjes naar mijn smaak, maar bij deze editie viel er heel wat te zien. Een handig kruidenpotje waardoor het vrijwel onmogelijk is om je kruiden teveel water te geven, mooie koekjestrommels, een knappe aroma-brander, ik zag zelfs een hangertje dat erg veel weg had van de lay-out van mijn site. Mocht de achtergrond ook blauw zijn geweest in plaats van wit dan had ik het misschien wel gekocht. Momenteel hield ik het echter bij een nieuwe voorraad mango-sinaas thee, gedroogde mangoreepjes, een azijn met Kaapse rode vruchten, deze kleine potjes met fruitmoes (toch eens wat anders dan de klassieke appelmoes), een kerstcadeautje (dat ik dus natuurlijk nog niet kan tonen) én deze rode halsketting. Ik was al eventjes op zoek naar een mooie rode ketting én ben dus blij dat ik deze tegenkwam (dat ze slechts 8,5€ kostte maakt het natuurlijk nog leuker).

2014-11-29 16.34.37Ik plaatste mijn bijdrage voor de Boeken Adventskalender in de planning. Mocht je het gemist hebben, je maakt nog tot 15 december kans om dit exemplaar van Marie Lu’s ‘Finale’ te winnen. Kijk maar even hier, indien je interesse hebt.

 

 

 

2014-11-30 14.58.13De spaarkaart bij Brantano is eindelijk een keertje vol geraakt. Gelukkig had men er geen stempel op gezet met de startdatum, want eigenlijk heb je slechts drie jaar de tijd om ze vol te krijgen. In ieder geval kon ik ze nu inruilen voor 6 cinema-tickets. De drie bijhorende popcorn-vouchers zijn iets minder interessant vermits we daar allebei geen fan van zijn. Ik zie er echter al volop naar uit om wat vaker naar de cinema te gaan. Zeker nu er zoveel toffe films op de planning staan.

2014-12-02 10.48.51Al van het begin van deze week zit ik ziek thuis. Jammer want nu kon ik niet naar de naailes. Mijn huiswerk had ik wel braaf gedaan, maar de rits van dit toilettasje zit er dus nog niet definitief in. Ik vond het vooral jammer dat ik de les moest missen vermits we net die dag zelf een patroon voor een rokje gingen uittekenen.

2014-12-02 12.32.31De postbode deed echter wel zijn best om me op te vrolijken. Eerst met dit boek van Gini Koch dat ik in pre-order bestelde én vervolgens met dit pracht-exemplaar van Aline in Wonderland én Alice in Spiegelland. Nu gaat het er dus toch nog van komen om een klassieker te lezen in 2014 (dit boek werd immers uitgebracht ter gelegenheid van de 150ste verjaardag van het bekende verhaal van Lewis Carrol).

2014-12-05 10.28.16Ik ben een beetje verliefd op deze mooie editie én heb het boek dan ook een mooi plekje in de kast gegeven.

5 gedachten over “Foto-update #28”

  1. Ziet er leuk uit en mooie foto’s! Naailessen lijken me eigenlijk ook nog best leuk, maar daar heb ik op dit ogenblik helaas geen tijd voor. Veel plezier met je nieuwe boeken en de Game of Thrones serie. (Ik heb het eerste boek, maar ben er nog niet in begonnen.)

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.