Winnaar – De Ijzerproef

2014-11-19 11.27.14Enkele dagen geleden ontdekten we wie de winnaar was bij de winactie bij 100 Bloglovin-volgers, vandaag is het tijd geworden om te zien we het gesigneerde exemplaar van ‘De Ijzerproef’ krijgt toegestuurd. Nadat er gisteren nog enkele laatste deelnemers bij kwamen, maakte ik ook voor hen nog lootjes bij. Zoals beloofd zitten er dus ook extra stemmen in de pot voor wie me naast Bloglovin ook via Twitter en/of Facebook volgt. Zo wordt het meteen ook iets kleurrijker.

2014-11-19 11.26.35Bedankt aan wie me liet weten onder welke naam ik hun profielen kon terugvinden, want dat was soms wel wat puzzelen. De volgende keer moet ik dus toch maar eens afscheid nemen van deze traditionele pot met naamlootjes én Rafflecopter of iets dergelijks verwelkomen.

Jaja, een volgende keer … al weet ik nu nog niet wanneer dat juist zal zijn.

Een hele inleiding, maar nu zijn we wel degelijk bij het belangrijkste stukje aangekomen. De winnaar van dit eerste boek uit de Magisterium-reeks is namelijk voor …

2014-11-19 11.27.48

VANESSA GERRITS

Stuur je me je adresgegevens even door? Dan probeer ik het boek zo snel mogelijk bij jou te krijgen.

2 gedachten over “Winnaar – De Ijzerproef”

  1. Gefeliciteerd en heel veel leesplezier! Het lijkt mij een prachtig boek! En nog gesigneerd ook, heel veel plezier ermee!

  2. Oh jeujh 😀 *doet een dansje*

    Ik schaam me dood dat ik het nu pas zie na al je hints haha 😀 Ik moet inderdaad drrringend mijn Bloglovin wat beter bijhouden, oeps :$ Wie weet wat ik zo nog misloop!

    Maar desondanks: hoera! Ben echt superblij na hun handtekeningen misgelopen te zijn op de Boekenbeurs, supertof dat ik ‘m toch nog in handen ga krijgen! Heb er al zin in 🙂 Merciiii!

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.