100 Bloglovin-volgers én dus ook een winnaar

bookmarksHet is ondertussen alweer eventjes geleden – misschien zijn jullie deze winactie zelfs al vergeten – maar dit weekend was het eindelijk zover. Zwartraafje heeft 100 Bloglovin-volgers gehaald. Joepie! Dat betekende dat het hoog tijd werd om die grote glazen pot met lootjes boven te halen én aan te vullen met de namen van nieuwe volgers. Snel eventjes elk lotje dichtgeplakt vermits ze in elkaar bleven haken en iedereen natuurlijk evenveel kans moet krijgen.

100volgers1Ik volgde nog steeds het principe dat – elke hand onschuldig is zolang je geblinddoekt een lootje trekt – en trok vervolgens deze winnaar …

 

JOLIEN DE PAUW! Jij mag kiezen welke bladwijzer je wil. Eentje met parels of drie papieren bladwijzers. Je kan alvast hier eens kijken welke exemplaren nog beschikbaar zijn. Als je nog eventjes geduld hebt mag je me ook laten weten wat je lievelingskleur is zodat ik er eentje speciaal voor jou kan maken.

100volgers2

Stuur je me eventjes een mailtje met je adresgegevens?

3 gedachten over “100 Bloglovin-volgers én dus ook een winnaar”

  1. Oooh ik zie het nu pas! Wat ontzettend leuk!! En wat moeilijk om te kiezen 😀 Ik denk dat ik voor de linkse papieren bladwijzers ga, ik stuur je even een berichtje met mijn adresgegevens^^ Heel erg bedankt!!

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.