Win-actie ‘De Ijzerproef’

signeersessieAfgelopen zondag mocht ik aanwezig zijn bij de Bookbloggers-lunch met Cassandra Clare en Holly Black. Doordat ik hen samen met andere blogsters een aantal vragen mocht stellen kwamen we heel wat te weten …

 

 

– Beide schrijfsters kennen elkaar al zo’n 12 jaar. Eerder hielpen ze elkaar wel eens bij de boeken die ze apart schreven, maar nu schreven ze dus voor het eerst samen

– Sinds ze per ongeluk in kledij met dezelfde print naar een voorstelling kwamen, besloten ze om dat ongelukje om te toveren in een nieuwe trend. Sinds die eerste keer komen ze telkens in een zelfde jurk naar gezamelijke evenementen, al werken ze hun outfit wel op hun eigen manier verder af.

– We hebben zelfs in primeur de cover van het tweede boek uit de Magisterium-reeks te zien gekregen. Daar mochten uiteraard geen foto’s van gemaakt worden, maar de titel ‘The Copper Gountlet’ is gelukkig geen geheim.

– Er komt inderdaad een TV-serie van The Mortal Instruments én voor deze reeks beginnen ze met het allereerste boek (ik had een beetje schrik dat ze ‘City of Bones’ zouden overslaan door de verfilming die reeds eerder verscheen). Er is jammer genoeg nog geen zekerheid over de acteurs die de rollen voor hun rekening zullen nemen. De kans dat de filmcast wordt overgenomen is vrij miniem.

– De filmrechten voor ‘Het Magisterium’ werden reeds gekocht door Constantin Film Rights.

– Als de serie van ‘The Mortal Instruments’ veel succes heeft, komt er misschien ook een spin-off van ‘The Infernal Devices’.

– Normaal verschijnen de komende boeken in de Magisterium-serie gedurende de komende vier jaar telkens in september.

2014-11-11 16.12.16Nog een allerlaatste weetje, waar jullie waarschijnlijk sinds de titel van deze blogpost op wachten. Jullie kunnen het eerste boek uit de Magisterium reeks winnen. Meer bepaald een exemplaar van ‘De Ijzerproef’ dat door beide auteurs gesigneerd werd. Ideaal dus voor diegenen die na al deze nieuwtjes en mijn eerder geplaatste recensie nieuwsgierig zijn geworden naar deze nieuwe reeks. Of voor de mensen die op de Boekenbeurs niet aan een handtekening zijn geraakt. Of voor …

2014-11-11 16.12.48Wil je graag kans maken op dit boek? Deelnemen aan deze winactie is vrij eenvoudig en kan tot en met 18 november 2014. Het enige dat je moet doen is me volgen via Bloglovin. Wil je nog meer kans maken? Dat kan je doen door me ook via Facebook (+1) en/of Twitter (+1) te volgen.

Veel succes!

17 gedachten over “Win-actie ‘De Ijzerproef’”

 1. Aaahh wat een gave actie!, ik kon er helaas niet bij zijn in antwerpen.
  Volg je al een tijd via bloglovin 🙂 en ben je net gaan volgen via Twitter ^_^

  Groetjes Tessa

 2. Leuke actie, ik volg enkel via bloglovin… ik ben helaas niet zo modern georienteerd! Maar ik doe met plezier mee voor mijn dochter, die heel graag het boek zou lezen, en op de boekenbeurs wel aan een handtekening in een vijftal boeken is geraakt, maar deze zat daar niet tussen. En ze heet Cassandra, wat het boek voor haar nog net iets aantrekkelijker maakt, denk ik!

 3. Ook ik volg je op alle alle drie en zou dus graag kans willen maken op het boek!

  Cassandra Clare is mijn favoriete YA auteur en ook Holly Black’s boeken vind ik erg vet. Ik baal heel erg dat ik hen (vooral Cassie) niet in het echt heb kunnen zien.

  Ik had heel graag naar het evenement in Antwerpen willen gaan maar ik zat midden in mijn tentamenweek, dus ik moest een keuze maken. Ik was eigenlijk wel van plan om te gaan, maar als ik mijn tentamen niet haalde moest ik een jaar wachten op de herkansing, dus met pijn in het hart moest ik de verstandige keus maken 🙁

  Het winnen van dit boek zou dus GEWELDIG zijn! Ik wacht de uitslag dus met spanning af..! 🙂

 4. Dit lijkt mij echt zo’n fantastisch boek! Van twee super auteurs! Zou hem heel graag willen lezen en super leuk dat hij gesigneerd is! Ik volgde je op alle drie al. (@)TurtleBookwurm

  1. Hey Lieke, hopelijk kan je bij de andere blogsters die er die dag ook waren, nog meedoen. Veel succes alleszins

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.