Foto-update #25

fotoupdate1Deze terugkerende foto-update is na enkele keren een gewoonte geworden én ook dit keer laat ik jullie via een aantal foto’s graag zien waar ik me de afgelopen dagen mee heb bezig gehouden. De afgelopen dagen waren het vooral handwerk-projectjes én boeken die mochten poseren. Kijk gerust even mee …

2014-11-05 19.09.35Terwijl ik na mijn eerste bezoekje aan de Boekenbeurs dolgelukkig mijn nieuwe aanwinsten aan het uitpakken én bewonderen was, zaten Chewie & Gimli me maar vreemd aan te kijken. Zij worden duidelijk niet even enthousiast in de nabijheid van boeken als hun baasje. Groenten daarentegen kunnen doorgaans wel op een positieve reactie rekenen. Gimli is zelfs vrij lang zo blijven rondlopen met zijn favoriete nieuwe haar-accessoire. 😉

2014-11-07 09.35.24(1)Zou mijn echtgenoot een anoniem lid van S.P.E.W. zijn? Tja, alleen een boekennerd denkt waarschijnlijk daaraan wanneer ze een verdwaald paar sokken tegenkomt. Maar toch, wie weet komt Dobby er wel op af.

2014-11-07 14.27.20Tussen het vele lezen door, heb ik toch maar eventjes tijd gemaakt voor iets anders. In dit geval een gekrulde sjaal in een rood kleurtje. De wol kwam ik tegen bij Action. Het basis-principe is hetzelfde als bij de eerdere wol voor dit soort sjaals, alleen heeft hij nu een boord in fleece, waardoor je een superzachte én warmere versie krijgt. Ideaal dus voor dit koudere seizoen.

gsmhoesje

Ook mijn eerste naai-projectje is ondertussen afgewerkt. Jullie herinneren je misschien nog wel dat ik momenteel samen met mijn schoonzussen les krijg van moeke. Eigenlijk was de kussensloop het eerste afgewerkte item, maar dit gsm-zakje is toch net iets fotogenieker. Momenteel staat er een klein toilet-tasje op de planning. Dat zal hier binnenkort dus ook nog eens verschijnen.

 

 

2014-11-09 20.29.20De dag na dit leuke evenement besloot ik dat het hoog tijd was om een dankjewel-kaartje te sturen naar de vriendin die me, ondertussen meer dan een jaar geleden, wist te overtuigen om toch maar eens contact op te nemen met enkele uitgeverijen. Die ‘je weet immers maar nooit’ heeft het leven van deze Boekenblogster nog leuker gemaakt.

2014-11-12 09.56.27Hoog tijd voor een uitvoerige reorganisatie in de boekenkasten. Niet echt de ideale inspanning wanneer je een rustdag op de planning hebt staan. Maar ik ben wel heel gelukkig met het eindresultaat van al dat verplaatsen. De ‘boekenmuur’ ziet er dus vanaf nu weer wat anders uit. Het was meteen ook de ideale gelegenheid om eens op zoek te gaan naar een bijdrage voor de Boeken Adventskalender van Zon en Maan die er bijna aankomt.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.