Winactie

Zwartraafje bestaat al vrij lang als site, de blog zelf werd vroeger echter nogal verwaarloosd. Pas vanaf ik hem via WordPress kan onderhouden en dus niet meer alles zelf in html moet invoeren en aanpassen ben ik er veel meer in opgegaan. Zo’n blog op zich is natuurlijk wel leuk, maar het is vooral de interactie met volgers die er voor zorgt dat ik er echt ben van gaan genieten.

Er kruipt veel tijd en energie in, vaak zelfs meer dan ik had verwacht, maar je krijgt er ook veel voor in de plek. Zo had ik vroeger regelmatig het gevoel dat ik in de minderheid was als boekenworm als er één ding is dat deze blog me heeft geleerd dan is het wel het tegenovergestelde. Ik vind het dan ook om stilletjes aan meer volgers te krijgen en op die manier tegelijkertijd ook meer boekenfans te ontdekken. De ene houdt van hetzelfde genre boeken, de andere leest iets helemaal anders, maar de liefde voor boeken hebben we allemaal gemeen met elkaar.

Volgens mij zou ik die energie niet kunnen blijven opbrengen wanneer ik geen reacties kreeg op de posts die ik hier met jullie deel. Een klein dankwoordje is dan ook ongetwijfeld op zijn plaats. Een dankjewel voor de uitgeverijen die me de kans geven om hun boeken te ontdekken én recenseren, maar vooral ook een heel dikke merci voor de volgers, bezoekers en lezers van deze blog. Dankjewel dat jullie de tijd nemen om mijn blogposts te lezen én er op te reageren.

bookmarks

Jammer genoeg kan ik niet elk van jullie een attentie op sturen. Bij 100 Bloglovin-volgers wil ik echter wel alvast één iemand gelukkig maken met een boekenjuweel of een setje van drie uilen-bladwijzers.

11 gedachten over “Winactie”

  1. Ik kijk altijd uit naar jouw nieuwe blogposts! 🙂
    Jij bedankt om recensies en andere leuke dingen met ons te delen!

  2. Fijn toch om te weten dat je blog wordt gewaardeerd. Ik heb je site pas gevonden maar kom sinds die tijd regelmatig langs.

  3. Hey,

    hier bij ons thuis is het één en al boeken dat de klok slaat : we zijn alledrie verwoede lezers en zitten héél vaak met onze neus in de boeken. Ik ben heel blij dat ook mijn dochter, intussen elf, het virus ook heeft opgelopen! Maar wat deze winactie zo heerlijk maakt : mijn dochter spaart ook alles, werkelijk alles, dat met uilen te maken heeft… Boeken + uilen = helemaal haar ding!

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.