Foto-update #23

fotoupdate1Deze terugkerende foto-update is na enkele keren een gewoonte geworden én ook dit keer laat ik jullie via een aantal foto’s graag zien waar ik me de afgelopen dagen mee heb bezig gehouden. Twee dagen later als verwacht én dus bevat deze editie nog wat meer foto’s. Gelukkig kan je die in een collage verwerken, anders werd het wel een heel lange blogpost…

2014-10-22 19.20.45Nog steeds probeer ik regelmatig eens een nieuw receptje uit. De afgelopen week was dat deze couscous met groenten en gehaktballetjes. Nu het echt wel herfstweer is geworden worden de salades al sneller vervangen door een kom warme soep. Ook komen er toch net iets andere gerechten op tafel dan in de zomer. Ja hoor, nu is het echt wel herfst!

2014-10-23 14.57.45Ik zat er dan ook helemaal niet mee in om dit nieuwe boek te recenseren. ‘Soep bij Janneke thuis’ staat immers vol met lekkere soeprecepten én daar heb ik alvast eentje van uitgeprobeerd vooraleer ik mijn recensie schreef. Deze tomatensoep met pesto-mascarpone was alvast erg lekker.

herfstAfgelopen week hebben we toch maar toegegeven dat het tijd werd om de verwarming op te zetten. We proberen dat steeds zo lang mogelijk uit te stellen, maar nu was het echt wel wat kil in huis. Niet enkel de verwarming werd opgezet, ik haalde meteen ook een lichtslinger en theelicht-houders boven om het knus én warm te maken.

2014-10-23 10.01.47De voorbije week wist de postbode meerdere keren een glimlach op mijn gezicht te toveren. Het begon al met dit vijfde boek in de Eve Dallas-reeks. Het ligt hier momenteel naast me en ik kijk er echt naar uit om ‘Plechtig vermoord’ van J.D.Robb te lezen.

 

 

2014-10-23 15.10.26(1)Hier bleef het echter niet bij. Ik mocht immers ook het derde deel in Julie Kagawa’s ‘Blood of Eden’-serie ontvangen. Hopelijk is dit afsluitende deel even spannend als zijn voorgangers.

 

2014-10-23 11.42.40Bij een Facebook-wedstrijd werd ik een van de winnaars, waardoor ik twee tickets voor de Boekenbeurs kreeg toegestuurd. Volgende week ga ik daar sowieso naar toe én ik ben van plan om de dag voordien een lading koekjes te bakken en die te gaan overhandigen bij de uitgeverijen die me al die toffe recensie-exemplaren toesturen. Jammer dat Harlequin niet op de Boekenbeurs aanwezig is.

boxtrollsEen vriendin stuurde me een sms-je met de vraag of ik met haar en twee knappe gasten naar de cinema wou gaan. Die twee jongens zijn inderdaad super knap, maar ik moet er misschien even bij vermelden dat het wel echte jongemannen zijn. N & S mochten zelf de film kiezen en dankzij heb ik met veel plezier naar ‘The Boxtrolls’ gekeken.

2014-10-26 09.44.55Oh ja, ik bezorg onze postbode echt wel veel werk. Aan het einde van de week kwam immers mijn bestelling van The Book Depository aan. Stuk voor stuk boeken die ik ontzettend graag wil lezen. Hopelijk heb ik daar dus snel eventjes tijd voor. Ondertussen heb ik ook al door dat ik bij de ‘Aanwinsten’-blogpost van deze maand ga overkomen als een uiterst verwend persoon. 🙂

 

bijpraatafspraakoktDe nieuwe week werd meteen op een super leuke manier ingezet. Ik had immers één van mijn maandelijkse bijpraat-afspraken met een geweldige vriendin. We spraken in het Centraal Station in Antwerpen af en vermits ik wat vroeg aankwam ben ik bij Starbucks gaan wachten. Samen met mijn E-reader en een grote tas Vanille Rooibos thee bleek de tijd al snel voorbij te vliegen. Jammer genoeg telde dit voor heel de dag. Het was super leuk maar weer veel te snel voorbij. Wel hebben we nog eens uitgebreid kunnen bijpraten en stond er ’s avonds lekkere sushi op het menu. Ik had bovendien erg veel geluk die dag. Met mijn verjaardag had ik een cadeaubon gekregen en die heb ik ingeruild voor twee mooie kettingen, ook was er net op het moment dat ik wintertruien nodig had net een 2+1 actie en op het einde kon ik ook nog eens meteen op de bus stappen zonder eerst nog een heel stuk te moeten stappen.

2014-10-28 11.14.26Klinkt alsof ik wel genoeg geluk had voor een dag … niet? Nee, blijkbaar was mijn portie-geluk nog niet volledig benut. Toen ik thuis kwam bleek immers dat er een nieuw recensie-boek was aangekomen. Nog zo eentje waar ik heel nieuwsgierig naar ben, vermits ik enorm van zijn voorganger heb genoten.

 

Hebben jullie ook zo’n leuke week achter de rug?

2 gedachten over “Foto-update #23”

  1. Maandag was voor mij even plezant met dat uitstapje naar Antwerpen, alhoewel ik minder geluk had en er geen pakketje op me lag te wachten bij thuiskomst 😉

    1. Deze middag net nog tegen iemand gezegd dat het geluk die dag niet eerlijk verdeeld werd. Hopelijk is het ondertussen bij jou terechtgekomen.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.