Gelezen in augustus

Het einde van de zomervakantie komt nu echt wel in zicht. Nog één weekend vooraleer een groot deel jongeren zich terug achter hun bureau kan verschansen en de leerkrachten opnieuw voor de klas gaan staan. Meteen ook het einde van de maand augustus en dus krijgen jullie hier naar gewoonte een overzicht te zien van de boeken die ik deze maand las. Dit is alleszins de huidige stand, wie weet komt er nog wel een boek bij vooraleer september van start gaat. 😉

Ongebonden – Christina Lauren
Heksenwaan – Martijn Adelmund & Iris Compiet
Lover Unbound – J.R.Ward
Het Examen – Joelle Charbonneau
Bijna verliefd – Abbi Glines
De donkere kroon – Sarah J.Maas
Lover Enshrined – J.R.Ward
Gebonden – Emma Chase
Het godinnenoffer – Aimee Carter
Het hart van een vrouw – Cathy Kelly
The Sweetest thing – Jill Shalvis
Up in Smoke – Katie MacAlister
Lover Avenged – J.R.Ward
Head over heels – Jill Shalvis

ongebonden heksenwaan loverunbound

Ik begon de maand met het ontspannende derde boek uit de ‘Stouter’-reeks van Christina Lauren. Vervolgens dook ik dankzij ‘Heksenwaan’ weg in de fantasiewereld van Martijn Adelmunt én Iris Compiet. Nadien las ik met Lover Unbound eventjes een boek uit de eigen verzameling. Om vervolgens weer opnieuw werk te maken van de recensie-exemplaren die nog op me stonden te wachten.

hetexamen bijnaverliefd dedonkerekroon loverenshrined

Van de YA Fantasie in ‘Het Examen’ naar de vlot lezende schrijfstijl van Abbi Glines en nadien opnieuw een fantasieboek, maar dit keer ‘De donkere kroon’ van Sarah J. Maas. En het begint nu misschien op te vallen maar ik had mezelf beloofd dat ik om de drie recensieboeken opnieuw een boek uit de Black Dagger Brotherhood-reeks mocht lezen. Daardoor was het nu dan ook de beurt aan ‘Lover Enshrined’.

gebonden hetgodinnenoffer hethartvaneenvrouw

‘Gebonden’ van Emma Chase viel beter mee dan ik had verwacht, ‘Het godinnenoffer’ was dan jammer genoeg weer niet helemaal mijn ding. Gelukkig was ‘Het hart van een vrouw’ van Cathy Kelly dan weer wel een meevaller. Ik ben alleszins van plan om nog meer boeken van deze auteur te lezen in de toekomst. Dit boek was meteen ook het laatste recensieboek dat ik in huis had, dus nadien kon ik nog eens in mijn eigen collectie rondpluizen om leesmateriaal uit te kiezen.

thesweetestthing upinsmoke loveravenged headoverheels

Van het tweede boek uit de Lucky Harbor-reeks kunnen jullie de recensie al nalezen. Jill Shalvis schrijft met heel veel humor en het gebeurd dan ook regelmatig dat ik tijdens het lezen begin te lachen. Ook ‘Up in smoke’ bevat een grote dosis humor, maar tegelijkertijd ook een hele portie fantasie én actie. En ‘Lover Avenged’ … Tja, ik kan ondertussen moeilijk ontkennen dat ik lichtjes verslaafd ben aan de paranormal fantasy van J.R.Ward. Er verschijnt binnenkort waarschijnlijk dan ook een blogpost waarin ik tracht uit te leggen waarom ik zo van deze boeken hou.

Opnieuw een totaal van 14 boeken. Het lijkt een beetje mijn maandelijkse aantal te worden, volgens mij ben ik al vaak net op 14 boeken uitgekomen én nee daar komt geen opzet bij kijken.

 

3 gedachten over “Gelezen in augustus”

    1. Eén van de weinige voordelen aan het ‘rustig aan’ moeten doen … veel tijd om te lezen. 🙂 The Killing heb ik trouwens nog niet gelezen.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.