Aanwinsten augustus

indexVorige maand was deze blogpost nogal uitvoerig. Dankzij mijn verjaardag én het aantal recensie-boeken dat ik mocht ontvangen was de stapel aanwinsten immers zo hoog geworden dat hij wat begon weg te hebben van de toren van Pisa.

Het lijkt wel alsof ik onbewust deze maand veel minder boeken heb aangeschaft. Alhoewel, hoogstwaarschijnlijk had ik het gewoon veel te drukken met het lezen van al die nieuwe aanwinsten en had ik daardoor geen tijd om op zoek te gaan naar nieuwe boeken-koopjes. 😉

2014-07-31 14.44.55Van Uitgeverij Harlequin kreeg ik begin augustusHet Godinnenoffer. DIt boek is het derde en afsluitende deel van de Godinnen-serie die geschreven werd door Aimee Carter. De recensie hiervan verscheen al een tijdje geleden op de blog.

 

 

2014-08-28 09.32.22Dankzij de leuke Giveaway die Jolien van Daisies on bookshelves organiseerde kwam daar ook nog het ‘Koekoeksjong’ van Robert Galbraith bij. Ja hoor, ik had het geluk om nog eens in de prijzen te vallen de afgelopen maand. Het tweede boek op deze foto kwam ik deze week tegen bij een onverwachts bezoekje aan de kringloopwinkel. De laatste maanden had ik daar geen geluk gehad, maar toen ik ‘Uitzicht op zee’ van Susan Mallery zag staan voor slechts 0,50€ werd de persoonlijke collectie toch nog een beetje groter.

Wat een verschil met vorige maand, al zijn de planken in mijn boekenkasten waarschijnlijk blij dat ik hun draagvermogen niet nog meer op proef stel. 😉

Hebben jullie leuke boeken gekocht/gekregen deze maand?

2014-08-30 13.04.39 Edit: De buurvrouw stond zonet aan de deur met een pakket dat de postbode bij hen voor me achterliet. Ik had moeten weten dat ik deze blogpost te vroeg aan het inplannen was want er kwam dus dankzij Karakter Uitgevers nog een extra boek bij.  🙂

 

6 gedachten over “Aanwinsten augustus”

  1. Haha ja dat is altijd zo he: als je er heeeel veel hebt liggen, ga je automatisch iets minder kopen. Leuke aanwinsten, ben benieuwd naar de recensies. 🙂

    1. Hier is september ook al leuk gestart: 9 recensie-boeken op één dag (2 fysieke, 7 e-books) én een nieuwe catalogus om een selectie te maken. Het ziet er naar uit dat de eigen boeken weer eventjes zullen moeten wachten. 😉

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.