Eén pons, oneindig veel mogelijkheden

2014-05-22 18.51.02Je kan er niet echt omheen, in deze blog heb ik het voornamelijk over boeken. Of toch minstens zaken die boekgerelateerd zijn. En ja, vrijwel alles is boekgerelateerd bij mij. 😉 Af en toe hebben jullie hier ook al wel een aantal zelf gemaakte zaken zien passeren. De mensen die me via Facebook volgen, hebben daar zelfs al meer van gezien. Van sjaals tot kaartjes, van gebak tot bladwijzers, … sommige van hen voorzien van uiltjes …

In het begin dacht men dat ik al die uiltjes manueel had uitgeknipt. Ik meen van mezelf te kunnen zeggen dat ik een vrij geduldig iemand ben, maar ZO geduldig nu ook weer niet. Nee, voor al die uilkaartjes gebruik ik mijn SU Owl Punch. Ik heb vrij lang getwijfeld of ik dit toestel al dan niet zou bestellen, vermits het toch wel wat kostelijk in aankoop was. De reden dat ik uiteindelijk toch besloten heb om dit aan mijn verzameling knutselmateriaal toe te voegen is het feit dat het zo veelzijdig is. In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden kan je er immers veel meer mee maken dan enkel uiltjes.

En om dat te bewijzen, toon ik jullie meteen enkele van mijn experimenten en eigen verzinsels met deze handige pons.

DSCN3500Eén van de eerste variaties waren deze grappige pinguins in Winterse sferen. Niet bepaald een traditioneel kerstkaartje maar wel erg vrolijk.

 

 

DSCN3506Of deze minions die ik voor mijn broer zijn verjaardag maakte. Zelf vind ik ze ook super grappig, maar hij had echt een Bananaaaa-periode, vandaar dit kaartje. Ondertussen ben ik zelf ook gehersenspoeld, want iedere keer dat ik ergens online een minion zie passeren denk ik in mezelf BANANAAAAAAaaaaaa!

DSCN3534Het gepersonaliseerde kikkerkaartje was dan weer een bedanking voor de persoon die me hielp bij het bestellen van deze SU Owl Punch, vermits je het toestel niet in België kon laten leveren. Het lijkt een vreemd kaartje, maar vermits die persoon als vrijwilliger mee kikkers helpt oversteken was het wel op maat gemaakt.

DSCN3529Ook dit kaartje werd op maat gemaakt. Het heeft me wel wat tijd gekost, maar vermits mijn echtgenoot Star Wars-fan is, wou ik toch wel echt dit kaartje met Jedi & Ewok maken. Nu maar hopen dat ook mensen die geen fan zijn, ze kunnen herkennen.

DSCN3528Iets wat bij dit kaartje ongetwijfeld geen probleem zal zijn. Spidey Owl is minstens even uitzonderlijk als Spiderman. 🙂

 

 

DSCN4407Ook voor de monsters die Pac Man probeert te vermijden, was de pons uitermate geschikt …

 

 

 

DSCN4344Ook voor de grappige, feestende aliens die op dit kaartje staan kwam dit toestel heel goed van pas.

 

 

 

Een miskoop was die SU Owl Punch dus zeker niet. Nee, ik heb geen aandelen bij Stampin’ Up, ik ben gewoon heel gelukkig met mijn pons. Je zal hier dus in de toekomst zeker nog wat kaartjes zien passeren. Misschien wel met één van de volgende zaken die ik nog wil proberen: tulpen, een gitaar, kuiken, eekhoorn, leeuw, kalkoen, visjes of giraf. Die heb ik dan weer niet allemaal zelf bedacht, Pinterest is immers een grote inspiratiebron voor iemand als ik. 😉

4 gedachten over “Eén pons, oneindig veel mogelijkheden”

    1. Dankjewel Jolien! Ja hé, wensen via Facebook, Twitter of sms zijn natuurlijk ook leuk, maar zo’n echt kaartje vind ik nog steeds het leukste.

    1. Dag Els. De uiltjespons is van Stampin Up! In België kan je ze bij mijn weten niet vinden maar als je zoekt op deze naam en demonstratrice Nederland dan zou je er wel enkele moeten kunnen vinden. Ik heb die van mij al enkele jaren en ben dus niet meer 100% zeker, maar als mijn geheugen me niet in de steek laat dan heb ik hem besteld bij Stampin Utopia. Ik denk dat de demonstratrice haar naam Miranda is.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.