The Name Game Book Tag

helloDeze Tag kwam ik een tijdje geleden tegen bij Book Babbles. Eigenlijk heb ik tijdens één van de challenges tijden de Craving Pages Leesmarathon van 2013 al eens mijn naam samengesteld in boeken. Maar ik ben benieuwd hoe mijn naam in boeken er uit zou zien nu mijn collectie weer wat groter is geworden ….

Legacy – Molly Cochran

2014-05-14 19.52.33Dit boek kreeg ik cadeau van een vriendin. Ik weet niet meer zeker of het een kerst -of verjaardagscadeau was, maar het was alleszins een leuke verrassing. Een schrijfster die ik nog niet kende en dus een boek waar ik zonder verwachtingen aan begon. Voor wie het zich afvraagt, het was een leuke kennismaking. 🙂

Isangraille – Thirza Meta

2014-05-14 19.52.11Het afsluitende deel uit de fantasy-reeks ‘Zerians vloek’, geschreven door Thirza Meta. Tot mijn grote schaamte moet ik toegeven dat de hele reeks hier in de kast op me staat te wachten maar dat het er nog steeds niet van is gekomen om haar boeken te lezen. Als het er ooit van komt heb ik gelukkig wel het voordeel dat ik meteen kan doorlezen van het eerste tot het laatste boek uit deze serie.

Eten, bidden en beminnen – Elizabeth Gilbert

2014-05-14 19.50.55Dit boek van Elizabeth Gilbert las ik een hele tijd geleden. Ook de verfilming van dit boek vond ik erg leuk. Al moet ik wel bekennen dat twee van haar andere boeken me helemaal niet lagen.

Silber – Kerstin Gier

2014-05-14 19.51.34Mocht ik de Edelsteen-trilogie in mijn kast hebben staan (die leuke verzamelbox uiteraard) dan zou ik hier zonder twijfel ‘Smaragdgroen’ hebben gezet. Deze serie was immers erg grappig leesvoer, gelukkig kwam die humor terug aan bod in het eerste deel van de volgende serie van Kerstin Gier.Wie nieuwsgierig is naar mijn recensie van dit boek, kan hier terecht.

Bloedband – Julie Kagawa

2014-05-14 19.51.17Dit boek mocht ik recent nog ontvangen als recensie-exemplaar. Ik heb er net als de andere boeken van Julie Kagawa ontzettend van genoten. Mijn recensie van ‘Bloedband’, het tweede deel uit de Blood of Eden-serie kan je hier terugvinden.

Explosive Eighteen – Janet Evanovich

2014-05-14 19.51.49Deze reeks is echt hilarisch. Ik heb ze van het eerste tot het twintigste boek in mijn ‘bibliotheekje’ staan. Eerlijk is eerlijk, de eerste boeken zijn het grappigst en ik vind het zelfs een beetje jammer dat de hele Ranger-Morelli situatie zo lang wordt uitgesponnen. Toch bleef ik de boeken van Janet Evanovich graag lezen. De hilarische én absurde situaties waar haar hoofdpersonage telkens opnieuw in terecht komt werken gegarandeerd op je lachspieren.

Tranen van de maan – Nora Roberts

2014-05-14 19.53.28Ook de recensie van dit tweede deel uit de ‘De Gallagher’s van Ardmore’-trilogie kan je terugvinden op mijn site. Ondertussen weet ik dat de meeste boeken van Nora Roberts meer avontuur bevatten, maar deze reeks was mijn eerste kennismaking met haar en ik vond ze zo leuk dat ik nadien ook haar andere boeken ben gaan opzoeken.

steljevoorToch iets anders dan mijn inzending voor de ‘Stel je voor’-challenge. Die foto heb ik net nog even opgezocht en toen werd mijn naam blijkbaar grotendeels uit andere boeken samengesteld.
Levend aas – PJ Tracy / I am number four – Pittacus Lore / Eleven on top – Janet Evanovich / Stoute schoenen – Katie Fforde / Betoverd – Garcia & Stohl / Eten, bidden en beminnen – Elizabeth Gilbert / Terug naar Moutfern – Maeve Binchy

2 gedachten over “The Name Game Book Tag”

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.