Gelezen in april

gelezeninaprilOops, deze blogpost komt echt wel wat laat voor de maand april. Ondertussen is mei immers al goed onderweg. Jullie raden al waardoor deze vertraging werd veroorzaakt … ja hoor, de Books & Kisses Read-a-Thon van vorige week.

Geloof het of niet, ik was nog nooit niet toegekomen aan het inplannen van blogposts. Ik werk wel al erg lang met voorbereidingen die ik enkel nog moet invoeren en van afbeeldingen moet voorzien, maar dat moest ik nog steeds op het ogenblik zelf doen. Nu ik eindelijk door heb dat dit inplannen echt wel te vertrouwen is, ga ik natuurlijk bij een volgende leesmarathon veel meer ‘leestijd’ overhouden. Alleen wat jammer dat ik dit niet al veel eerder deed.

Nu jullie weten waarom er wat langer op gewacht moest worden, zal ik maar meteen aan dit overzicht beginnen.

In april las ik toch wel iets minder boeken dan de voorgaande maand. Dit keer waren het er immers zo’n 14 in plaats van 19. Ja hoor, in maart las ik net geen 20 boeken maar dat was wel een heel uitzonderlijke maand. 🙂

2014-05-03 12.15.31Het eerste boek dat ik las stond al een hele tijd in de kast op me te wachten. Dat was namelijk ‘Moordspel’ van PJ Tracy. Bovendien duurde het ook nog vrij lang vooraleer ik het volledig had uitgelezen. Gelukkig ging dat bij ‘Met één been in het graf’ van Jeaniene Frost helemaal anders wat dat boek las ik net ontzettend snel uit.

2014-05-03 12.15.15 droomwereld

Vervolgens kwam er opnieuw een Nora Roberts boek aan bod. ‘Droomwereld’ was meteen ook het enige Nora Roberts boek dat ik deze maand las. Ik heb dus nog steeds een heel deel boeken van haar om te ontdekken. Na deze roman schakelde ik terug over op een thriller. Meerbepaald ‘De poppenspeler’ van Stuart MacBride.

2014-05-03 12.14.57Meteen nadien opgevolgd door iets helemaal anders in de vorm van ‘Ondenkbaar’ van Christina Lauren (twee vriendinnen die samen onder deze naam hun boeken uitbrengen). Voor wat afwisseling volgde toen ‘Vermoord naakt’ van J.D.Robb. Die veel goed mee en ik ben dan ook heel nieuwsgierig naar de overige boeken uit de Eve Dallas-reeks.

2014-05-03 12.14.39Hierna kwam Maya Banks aan bod met ‘Zoete verleiding‘ en het bijzondere boek ‘En ze was’ van Alison Gaylin. Je merkt dat ik mijn genres in april beter kon afwisselen, al was dat minder het geval aan het einde van de maand …

2014-05-03 12.16.29  gevaarlijkspel

Toen las ik immers achtereenvolgens de roman ‘Een affaire in Cornwall’ van Liz Fenwick, ‘Gevaarlijk spel’ van Abbi Glines, een proefdruk van ‘Gesloten hart’ van Sylvia Day die ik van een vriendin mocht lenen en tenslotte ook nog ‘Vrij spel’ van Katie Fforde en ‘Noah’ van Jacquelyn Frank (die ik gelukkig ook van diezelfde vriendin mocht lenen).

In totaal 14 boeken dus, samen goed voor iets meer als 4550 pagina’s. Op die manier gaat het goed vooruit met mijn Goodreads-challenge.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.